Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O intrebare legata de un programator AT89C51

Vizitator prolomb

Postări Recomandate

Vizitator prolomb

Buna ziua.Am si eu o intrebare legata de acest programator. Am niste cipuri AT89C51, care au deja informatie stocate pe ele. Ce imi doresc eu? Sa le copiez pe unele asemanatoare care nu au nimic pe ele stocat. Pentru asta am cumparat un programator AT89C51 care a venit cu CD-ul lui. Problema e ca este in chineza, si nu stiu ce sa instalez ca sa pot folosi programatorul. Si sunt foarte multe foldere. Stiti cumva cum pot face rost de niste indicatii ca sa pot face ceea ce vreau?Va multumesc dinainte daca ma ajutati.O zi buna.P.S: Pot atasa poze daca doriti, ca sa stiti despre ce vorbesc eu. Poate nu m-am exprimat corect.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai78

3

• 25L91N11

1

• orgasmo

1

Probabil ca daca scrii numele/modelul programatorului pe Google vei gasii ceva informatii,user manual....Este posibil sa ai pe acel CD driverele si probabil daca are softul cu care lucreaza programatorul (cum ar fii la PicKit), cred.Poate daca dezvalui denumirea programatorului, este posibil sa fie colegi pe forum care folosesc asa ceva.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Multumesc frumos de informatie, ideea este ca trb sa programez cu un cod pentru un proiect, am codul , daca este cineva care ma poate ajuta cu programarea va rog sa ma contactati pentru un pret.

Editat de Mihai78
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

revin, am cumparat programatorul usbasp, un microcontroller 89S51, am incercat sa programez cu keil software si arduino, codul meu foloseste headerul reg51.h, programul la compilare imi spune ca nu gaseste fisierul acesta, l-am luat de pe keil site si l-am pus in folderul respectiv numai ca nu imi recunoaste ("file not found"), am sarit vreo etapa ? este prima data cand fac asa ceva . Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări