Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DECODARE ALCATEL!!!

Vizitator

Postări Recomandate

Code NCK: 3375028827momentan nu pot sa-l folosesc! Telefonul se comporta ciudat, nu vrea revenire la setarile din fabrica nu vrea root vrea doar reteaua lui :sparge: Multumesc pentru cod.P.S-are facut upgrade de la 2.2.2 la 2.3.4 sa fie asta problema?Nare nici o legatura cu upgrade, dupa upgrade trebuie sa-i faci root!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 609
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• diddygy

37

• riderinblack

11

• bobo

7

• TestPoint

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am incercat sa-l root-ez dar nu reusesc. Inainte de upgrade l-am root-at cu GingerBreak iar dupa nu vrea in nici un fel. Am mai incercat cu superoneclick si cu oneclick dar fara nici un rezultat.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna seara... Am si eu un Alcatel-OT819 onetouch... Si hartia de sub baterie este rupta si nu ii stiu PROVIDER ID... Stiu doar ca e codata pe ORANGE France... Daca mati putea ajuta v-as fii recunoscator..Model - Alcatel-OT819Imei - 356336041032820Svn - 010 02

Link spre comentariu

Buna seara... Am si eu un Alcatel-OT819 onetouch... Si hartia de sub baterie este rupta si nu ii stiu PROVIDER ID... Stiu doar ca e codata pe ORANGE France... Daca mati putea ajuta v-as fii recunoscator..Model - Alcatel-OT819Imei - 356336041032820Svn - 010 02

Fara provider id? nu va pot ajuta...
Link spre comentariu

Incearca daca poti cu provideru asta nus sigur daca am vazut bine... ca hartie e rupta si asta am putut sa vad..Alcatel - OT819Imei - 356336041032820Provider ID - 819X-2ARGFR1nu stiu care dintre ele e bun... asta se vede cu hartia ruptaProvider ID - 819X-2BRGFR3Multumesc pentru intelegere....

Link spre comentariu

Incearca daca poti cu provideru asta nus sigur daca am vazut bine... ca hartie e rupta si asta am putut sa vad..Alcatel - OT819Imei - 356336041032820Provider ID - 819X-2ARGFR1nu stiu care dintre ele e bun... asta se vede cu hartia ruptaProvider ID - 819X-2BRGFR3Multumesc pentru intelegere....

NCK : 1739318107
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări