Vizitator electronistbucuresti Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Buna ziua , Va rog frumos sa imi dati cateva idei scheme practice si simple cum as putea sa obtin o sursa care sa genereze 60Hz 12v6Amperi.Am un dedurizator pentru apa care stie sa citesca frecventa de alimentare si nu vrea sa functioneze cu 50Hz isi doreste neaparat 60Hz. Multumesc. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 ................................................................... Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Doar ca 2N aia trebuie inlocuiti cu mos-feti Link spre comentariu
Vizitator electronistbucuresti Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Daca se baga cineva sa il construiasca , vorbim pe pm sau la bazar Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Aloooo,ce faci aici? Sectiunea de bazar e mai jos :sparge:Am editat nitel... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum