Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

iphone 3

wally_gatter

Postări Recomandate

As avea si eu un "rablament" de astfel de masinarie.. are displayul spart si nu stiu daca merita sau nu sa investesc in a-l repara.. problema e ca e blocat intr-o retea.. as vrea sa-l si deblochez sa fie la liber.. Cine a mai reparat soiul asta de masinarie as vrea sa-mi dea si mie niste sfaturi. Atasez si doua poze cu "rablamentul" :rade: , asa mai mult pentru identificare

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• 8429kyd

2

• wally_gatter

2

• stefan94stefan

1

Top autori în acest subiect

Am un display compatibil de la un ,,Sciphone", o copie a lui Iphone, se vede foarte bine chinezaria, s-ar putea sa fie ce-ti trebuie ca sa nu cheltui mult.Un display original costa nu gluma !Daca ai putea sa pui o poza cu spatele display-ului spart, mai ales cuplajul flexibil si niste dimensiuni, poate se nimeresc, si ti-l trimit.

Link spre comentariu

Am un display compatibil de la un ,,Sciphone", o copie a lui Iphone, se vede foarte bine chinezaria, s-ar putea sa fie ce-ti trebuie ca sa nu cheltui mult.Un display original costa nu gluma !Daca ai putea sa pui o poza cu spatele display-ului spart, mai ales cuplajul flexibil si niste dimensiuni, poate se nimeresc, si ti-l trimit.

Sciphone-ul are are un display si un touchscreen de-a dreptul jalnic si nu se potrivesc deloc ce au facut chinezii cu Iphone original !!!
Link spre comentariu

Nu e niciun deranj, multumesc pentru lamuriri, cand am vazut Iphone-ul colegului mi-am amintit de Sciphone ala si m-am gandit ca poate-i merge display-ul de la el, atata tot.Stiam ca Sciphone e inferior calitativ, ca orice copie de altfel, dar nu stiam ca display-urile sunt incompatibile. O informatie utila, pentru care va multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări