wally_gatter Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 As avea si eu un "rablament" de astfel de masinarie.. are displayul spart si nu stiu daca merita sau nu sa investesc in a-l repara.. problema e ca e blocat intr-o retea.. as vrea sa-l si deblochez sa fie la liber.. Cine a mai reparat soiul asta de masinarie as vrea sa-mi dea si mie niste sfaturi. Atasez si doua poze cu "rablamentul" , asa mai mult pentru identificare Link spre comentariu
validae Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Am un display compatibil de la un ,,Sciphone", o copie a lui Iphone, se vede foarte bine chinezaria, s-ar putea sa fie ce-ti trebuie ca sa nu cheltui mult.Un display original costa nu gluma !Daca ai putea sa pui o poza cu spatele display-ului spart, mai ales cuplajul flexibil si niste dimensiuni, poate se nimeresc, si ti-l trimit. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 28, 2013 Autor Partajează Postat Martie 28, 2013 o sa ma chinui sa-l desfac si o sa revin cu poze... Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Am un display compatibil de la un ,,Sciphone", o copie a lui Iphone, se vede foarte bine chinezaria, s-ar putea sa fie ce-ti trebuie ca sa nu cheltui mult.Un display original costa nu gluma !Daca ai putea sa pui o poza cu spatele display-ului spart, mai ales cuplajul flexibil si niste dimensiuni, poate se nimeresc, si ti-l trimit.Sciphone-ul are are un display si un touchscreen de-a dreptul jalnic si nu se potrivesc deloc ce au facut chinezii cu Iphone original !!! Link spre comentariu
8429kyd Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Sciphone-ul daca nu ma insel are display rezistiv,iphone capacitiv deci nici asa nu merge:)) Link spre comentariu
validae Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Nici nu am zis ca ar merge sigur, de aceea ziceam sa puna niste poze, oricum nu aveam ce face cu displayul de Sciphone, ca telefonul e varza Link spre comentariu
8429kyd Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Noi doar am adus argumente de ce nu ar merge Link spre comentariu
validae Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Nu e niciun deranj, multumesc pentru lamuriri, cand am vazut Iphone-ul colegului mi-am amintit de Sciphone ala si m-am gandit ca poate-i merge display-ul de la el, atata tot.Stiam ca Sciphone e inferior calitativ, ca orice copie de altfel, dar nu stiam ca display-urile sunt incompatibile. O informatie utila, pentru care va multumesc. Link spre comentariu
zambiee99 Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Dupa parerea mea nu merita. De era iphone 3gs da. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum