xaxa Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 am 2 motoare de masina de spalat pe care as vrea sa le folosesc la o bricolare prin curte. nu au nici un indicativ. unul are o regleta cu 5 contacte altul cu 9.cum aflu ce e cu contactele astea, ce infasurare pot folosi pentru una-alta?ideal ar fi sa pot identifica cele 2 turatii - cea mica folosita la spalat si cea rapida pt stors, pentru ca presupun ca partea de automatizare a masinii conecteaza oarece infasurari ca sa obtina turatiile si schimbarea rotatiei la stors. Link spre comentariu
validae Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Incearca aici. http://www.emil.matei.ro/mms.php Link spre comentariu
H Robert Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 S-a discutat de n-ori pe forum de asa ceva,eu am explicat de o gramada de ori cum sta treaba, foloseste functia cautare! Ce fel de motor este cu rotor in scurtcircuit sau bobinat ( cu perii). Link spre comentariu
xaxa Postat Martie 28, 2013 Autor Partajează Postat Martie 28, 2013 multumesc foarte mult, este util linkul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum