Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Întrebare amplificator simplu

danielliviu

Postări Recomandate

astea sunt transformatoarele de iesire pe care le am pe cel de intrare nu lam gasit trebuie sa il caut

E un amplificator din categoria celor "exotice". Nu are reactie negativa, nici condensatori in calea de semnal...dar are transformatoare in calea de semnal. :) Poti incerca sa-l construiesti dar e foarte posibil sa nu fii multumit de rezultate...dar te vei alege totusi cu experienta. La ce tensiune vrei sa-l alimentezi?
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marian adrian

10

• franzm

3

• ratza

2

• Marian

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Tranzistoarele mentionate sunt de joasa tensiune (UDS=30V): http://web2.cetsemi.com/PDF/TO-220-263-N/P83A3.PDF

Deci iasa din discutie nmos200.

Pe site-ul lui Susan Parker sunt toate datele necesare pt constructia transformatoarelor.

Schema e functionala, are câteva proprietati interesante (sliding bias) si cu tranzistoarele potrivite suna chiar bine.

Suntem foarte off-topic. N-ar fi mai bine sa se mute toata discutia într-un subiect nou?

Link spre comentariu

Tranzistoarele mentionate sunt de joasa tensiune (UDS=30V): http://web2.cetsemi.com/PDF/TO-220-263-N/P83A3.PDFDeci iasa din discutie nmos200.Pe site-ul lui Susan Parker sunt toate datele necesare pt constructia transformatoarelor.Schema e functionala, are câteva proprietati interesante (sliding bias) si cu tranzistoarele potrivite suna chiar bine.Suntem foarte off-topic. N-ar fi mai bine sa se mute toata discutia într-un subiect nou?

as incerca sa fac partea de atac ceva mai simplu so alimentez la 12v ar debita cv putere la tensiune asta cu 4 bucati cep83a3 eventual sa fac o iesire de wofer din ei nus
Link spre comentariu

azi am facut rost de doi tranzistori tip 142 si tip 147 am schema asta care zic eu e destul de ok aveti vreo schema mai buna sau ceva mai puternica cu mai multe perechi de tranzistori tip 142 si tip 147 sau eventual ce ar trebui sa i modific la schema asta pentru putea monta mai multe perchi de tranzistori ca sa ii cresc puterea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări