George Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 astea sunt transformatoarele de iesire pe care le am pe cel de intrare nu lam gasit trebuie sa il cautE un amplificator din categoria celor "exotice". Nu are reactie negativa, nici condensatori in calea de semnal...dar are transformatoare in calea de semnal. Poti incerca sa-l construiesti dar e foarte posibil sa nu fii multumit de rezultate...dar te vei alege totusi cu experienta. La ce tensiune vrei sa-l alimentezi? Link spre comentariu
franzm Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Tranzistoarele mentionate sunt de joasa tensiune (UDS=30V): http://web2.cetsemi.com/PDF/TO-220-263-N/P83A3.PDF Deci iasa din discutie nmos200. Pe site-ul lui Susan Parker sunt toate datele necesare pt constructia transformatoarelor. Schema e functionala, are câteva proprietati interesante (sliding bias) si cu tranzistoarele potrivite suna chiar bine. Suntem foarte off-topic. N-ar fi mai bine sa se mute toata discutia într-un subiect nou? Link spre comentariu
marian adrian Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 mam gandit sa il alimentez la 35v voi ce parere aveti tranzistori sunt IRFP150N voi ce tranzistoare imi recomandati? icon_jook Link spre comentariu
marian adrian Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Tranzistoarele mentionate sunt de joasa tensiune (UDS=30V): http://web2.cetsemi.com/PDF/TO-220-263-N/P83A3.PDFDeci iasa din discutie nmos200.Pe site-ul lui Susan Parker sunt toate datele necesare pt constructia transformatoarelor.Schema e functionala, are câteva proprietati interesante (sliding bias) si cu tranzistoarele potrivite suna chiar bine.Suntem foarte off-topic. N-ar fi mai bine sa se mute toata discutia într-un subiect nou?as incerca sa fac partea de atac ceva mai simplu so alimentez la 12v ar debita cv putere la tensiune asta cu 4 bucati cep83a3 eventual sa fac o iesire de wofer din ei nus Link spre comentariu
ratza Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Scrie în română, cu semne de punctuaţie, altfel îţi zbor mesajele. Link spre comentariu
marian adrian Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 azi am facut rost de doi tranzistori tip 142 si tip 147 am schema asta care zic eu e destul de ok aveti vreo schema mai buna sau ceva mai puternica cu mai multe perechi de tranzistori tip 142 si tip 147 sau eventual ce ar trebui sa i modific la schema asta pentru putea monta mai multe perchi de tranzistori ca sa ii cresc puterea Link spre comentariu
Letcon Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Poate iti place schema de mai jos mai mult...oricum nu inteleg de ce scrii la sectiunea Simulari...poate face curatenie cineva intre timp. Link spre comentariu
marian adrian Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 mersi pentru schema si va rog sa ma scuzati ca am postat aici dar sunt nou pe forum si nu prea stiu unde sa postez Link spre comentariu
franzm Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Amplificator clasa A cu finali MOSFET, alimentat la tensiune mica: http://www.diyaudio.com/forums/solid-st ... ifier.html Pe acesta nu l-am construit (spre deosebire de Zeus), deci nu pot spune nimic despre functionare sau sunet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum