Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Zgarda caine cu impulsuri electice

Vizitator mircea_arj

Postări Recomandate

Vizitator GlowingStar

Ei asta nu ma gandeam ca nu poti masura tensiunea.E sigur?Altfel nu-mi dau seama daca e defecta la capitolul trepte de intensitate.Am mai avut o zgarda inainte dar cu zero efecte.Latra si dadea din coada cu ea pusa la gat.De asta mi-e suspect,adica o zgarda nu are efect deloc si alta e super puternica pe nivelul cel mai de jos?Nu prea as crede.Hai acolo de la nivelul 4-5 sa fie puternica dar nu pe treapta cea mai de jos.Alte raspunsuri:-botnita este in pod ,repet cainele are o problema mentala,sa vedeti cum isi rupe pielea de pe cap numai sa-si dea jos botnita!Nici la plimbare nu iese cu ea ,zici ca e nebun cand o are pe gura,se tranteste cu capul peste tot.Am incercat sa-l obisnuiesc,degeaba.-zgarda va fi ceva temporar ,doar nu plec in concediu si-l las asa!cand plec eu de acasa latra fara ea DAR e nevasta-mea acasa.Singur NU ramane cu zgarda.Plus zici ca are un ceas -latra numai aproximativ intre orele 17-20 ,rar mai mult. -stiu ca are trepte si de sensibilitate dar e mereu pe 1 ,adica nivelul cel mai putin sensibil.

Eee, asa mai vii de acasa. Asa, postati tot ce e de stiut despre el. Caine cu probleme mentale...mai greu :)). Nu prea vezi asa ceva... :)) Chiar nu am mai auzit.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuli09

3

• validae

3

• cristian_draghiescu

2

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

stiu ca are trepte si de sensibilitate dar e mereu pe 1 ,adica nivelul cel mai putin sensibil.

Fiecare treaptă e caracterizată nu numai de amplitudineaimpulsului, ci şi de durata acestuia."Nivelul cel mai puţin sensibil" îmi sugerează o durată şi/sauo amplitudine maximă (este pentru un câine "mai nesimţit",deci al cărui organism suportă valori mai mari ale impulsurilor !).
Link spre comentariu
Vizitator mircea_arj

Sigur ca exista dar mult mai rar decat la oameni.De exemplu am avut acum vreo 20 de ani un Doberman ,talie f mare ,caine extra ,mega sau cum vreti sa-i ziceti -dresat dar avea o problema psihica:cand latra la el un caine fie cat de mic fugea de manca pamantul.Imi amintesc clar cum o fata cu un Pekinez tracea pe strada si a latrat la el,a intrat pe poarta Dobermanul cu o viteza de era sa ma dea jos de pe picioare.(-:Acuma ce sa fi facut?Sa-l fi luat de lesa sa alerg Pekinezii impreuna cu el sa prinda curaj? :ras: Si nu a fost nici pe departe "abuzat" de vreun caine sa zici ca asa a prins frica.Asa s-a nascut!Atunci am vorbit cu instructorul de la scoala de dresaj care mi-a spus ca,cunoaste un psiholog canin in Budapesta si l-a si contactat telefonic.Raspunsul il aveti mai sus,adica sa alerg cateii impreuna cu el daca tinneam neaparat la chestia asta.Asta teoretic,practic personal nu cred ca rezolvam problema.Eee, asa mai vii de acasa. Asa, postati tot ce e de stiut despre el. Caine cu probleme mentale...mai greu :)). Nu prea vezi asa ceva... :)) Chiar nu am mai auzit.

Link spre comentariu

am avut si eu o problema asemanatoare cu un caine : se certa prin gard cu cainele vecinilor de-ti venea sa fugi de acasa ; am luat in calcul o zgarda antilatrat insa inainte de asta am cautat sa elimin stimulul care declansa "partidele" de latrat isteric ; am acoperit gardul cu plasa de plastic si de atunci n-au mai fost probleme . poate ca ceva declanseaza latratul si in cazul de fata , mai ales daca se intampla in fiecare zi in jurul unei anumite ore . Incercati sa vedeti daca nu este totusi vorba de un factor extern care poate fi eliminat .

Link spre comentariu
Vizitator mircea_arj

Exact asa cu gardul nostru comun e un catel care se consuma la extrem cand se apropie asta de gard ,dar nici macar nu-l baga in seama!Tocmai asta e ,latra uitandu-se la cer,fara nici un motiv.Nu are nici un stimul,doar atata am urmarit si eu...Ies afara strig la el tace instant,cand intru in casa iarasi incepe.Credeti ca eu de ce am ajuns pe un astfel de forum?Am experienta mare cu caini dar in acest caz doar electronica ma poate salva si tocmai de aceea intreb pt ca vreu sa-i fac o zgarda care sa-l deranjeze nu sa-l curenteze in adevaratul sens al cuvantului.Si cu putina rabdare se poate face si se rezolva si problema cu latratul in scurt timp,zgarda nu va sta pe viata la gatul lui.

Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar

Exact asa cu gardul nostru comun e un catel care se consuma la extrem cand se apropie asta de gard ,dar nici macar nu-l baga in seama!Tocmai asta e ,latra uitandu-se la cer,fara nici un motiv.Nu are nici un stimul,doar atata am urmarit si eu...Ies afara strig la el tace instant,cand intru in casa iarasi incepe.Credeti ca eu de ce am ajuns pe un astfel de forum?Am experienta mare cu caini dar in acest caz doar electronica ma poate salva si tocmai de aceea intreb pt ca vreu sa-i fac o zgarda care sa-l deranjeze nu sa-l curenteze in adevaratul sens al cuvantului.Si cu putina rabdare se poate face si se rezolva si problema cu latratul in scurt timp,zgarda nu va sta pe viata la gatul lui.

Auziti, dar daca intre 'acele' ore este in casa, mai latra?
Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar

cred ca ne gandim la acelasi lucru : un zgomot intr-o frecventa pe care omul n-o poate percepe insa el da .

Asa este. Chiar mi-as dori aceasta informatie.Mergeti cu el in alta parte, ma refer la un prieten care la randu-i locuieste la casa, lasati catelul acolo cateva zile, poate 2 spt. si vedeti cum se comporta. Daca intr-adevar de vina sunt zgomote de o frecventa ce urechea umana nu poate percepe, atunci inseamna ca acest catel trebuie sa-si schimbe caminul, altminteri va suferi degeaba.Mi se pare chiar ciudat faptul ca acesta latra numai intre anumite ore din zi.
Link spre comentariu
Vizitator mircea_arj

Vai de mine!!! :speriat Are el o anexa unde mai sta cand e frig dar daca il bag in casa trebuie sa iau credit de la banca sa refac mobila,covoare,usi...tot de la A la Z.Are 7 ani si inca ne fura presurile si papucii cand il lasam prin curte!Acum nici nu am mai cumparat stergatoare la intrare.Am renuntat la ele. .Ce sa mai zic ca odata ne-a zgariat o masina aflata in vanzare si m-a costat 2400 ron sa o revopsesc ca a zgariat-o de jur imprejur ca sa se urce in ea.Si nici macar nu are carnet :ras: Cainele ma asculta si e cuminte cand sunt cu el ca stie ca o ia peste urechi daca nu sta cuminte dar daca intru in casa tot trage .Sa vedeti cum mi-a ros si usa de la garaj intr-o noapte.Si un mic detaliu-el nu era in garaj inchis ci liber in curte (-: Cu latratul -ma pazeste cand intru in casa si apoi ii da drumul.Ziua e inchis intr-un tarc ,il mai las cateodata liber .Noaptea e liber si daca intra careva in curte nu mai iese cu siguranta viu si nici nu latra aiurea.Tarcul e de fapt ceva din curte impartit cu gard are loc ohooo ...Am pus numai jumatate de livada numai ca sa-i fac lui tarc pe cealalta jumatate.Oricum nu ma astept sa intelegeti sau credeti situatia mea nici eu nu as crede daca nu as vedea cu ochii mei,sunt constient ca am o situatie aparte.

Link spre comentariu
Vizitator mircea_arj

cred ca ne gandim la acelasi lucru : un zgomot intr-o frecventa pe care omul n-o poate percepe insa el da .

Asa este. Chiar mi-as dori aceasta informatie.Mergeti cu el in alta parte, ma refer la un prieten care la randu-i locuieste la casa, lasati catelul acolo cateva zile, poate 2 spt. si vedeti cum se comporta. Daca intr-adevar de vina sunt zgomote de o frecventa ce urechea umana nu poate percepe, atunci inseamna ca acest catel trebuie sa-si schimbe caminul, altminteri va suferi degeaba.Mi se pare chiar ciudat faptul ca acesta latra numai intre anumite ore din zi.
Imi pare rau dar nu am astfel de prieteni - adica sa-mi tina 2 sapt. cainele.Plus cainele e extrem de periculos fata de straini plus are o forta de neimaginat ,cand n-am fost pe faza ,a scos odata o usa din perete ancorata cu dibluri sanatoase ca pe o usa de carton numa sa prinda pe un sofer care-mi descarca ceva in curte. :rade: Nu ma incumet sa-l duc in loc strain.Nu cred ca e nici un sunet.De unde?Plus ca am incercat si cu aparat ultrasunete imprumutat,n-are nici o treaba cu el.
Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar

Vai de mine!!! :speriat Are el o anexa unde mai sta cand e frig dar daca il bag in casa trebuie sa iau credit de la banca sa refac mobila,covoare,usi...tot de la A la Z.Are 7 ani si inca ne fura presurile si papucii cand il lasam prin curte!Acum nici nu am mai cumparat stergatoare la intrare.Am renuntat la ele. .Ce sa mai zic ca odata ne-a zgariat o masina aflata in vanzare si m-a costat 2400 ron sa o revopsesc ca a zgariat-o de jur imprejur ca sa se urce in ea.Si nici macar nu are carnet :ras: Cainele ma asculta si e cuminte cand sunt cu el ca stie ca o ia peste urechi daca nu sta cuminte dar daca intru in casa tot trage .Sa vedeti cum mi-a ros si usa de la garaj intr-o noapte.Si un mic detaliu-el nu era in garaj inchis ci liber in curte (-: Cu latratul -ma pazeste cand intru in casa si apoi ii da drumul.Ziua e inchis intr-un tarc ,il mai las cateodata liber .Noaptea e liber si daca intra careva in curte nu mai iese cu siguranta viu si nici nu latra aiurea.Tarcul e de fapt ceva din curte impartit cu gard are loc ohooo ...Am pus numai jumatate de livada numai ca sa-i fac lui tarc pe cealalta jumatate.Oricum nu ma astept sa intelegeti sau credeti situatia mea nici eu nu as crede daca nu as vedea cu ochii mei,sunt constient ca am o situatie aparte.

Puneti o poza cu Dv. in marime naturala si poate n-o mai latra :rade:
Link spre comentariu

Ei asta nu ma gandeam ca nu poti masura tensiunea.E sigur?

Tensiunea se poate masura dar nu cu un multimetru obisnuit , sunt necesare aparate de masura mai sofisticate si daca spuneti ca prietenul dumneavoastra este "electronist de duminica" nu cred ca are cu ce masura mai ales ca este vorba de impulsuri.Ramane sa testati ideea colegului validae , prin tatonare.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări