Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MATERIALE SI SUBANSAMBLE

alin 105

Postări Recomandate

Buna ziua stimati colegi,Propun acest topic pt uzul tuturor utilizatorilor interesati si daca se dovedeste util in timp, s-ar putea face "stiky", evident cu curatenie periodica din partea moderatorilor.Ca sa nu deschida fiecare un nou topic de cate ori se loveste de problema procurarii unui oarecare material, intrebarea se poate pune aici.Daca anumite raspunsuri pot contravenii politicii forumului, informatia se pot transmite sub forma de PM. Incep eu: trebuie sa cumpar niste profile de aluminiu de genul:post-38270-139829609288_thumb.jpgM-ar interesa un profil de genul a 40-50 mm/latura, nu trebuie sa fie eloxat neaparat si nici de mare precizie, e destinat construirii cadrului unui mic utilaj de gaurit PAL la cote exacte.Ma mai intereseaza coltare de legatura, pentru imbinarea a doua astfel de profile, dispuse unul fata de celalalt la 90grd.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alin 105

5

• almarghi

1

• Drakulya

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da, intradevar am gasit profile care sant similare cu cele cautate de mine.Luni dau telefon sa vad daca si in ce conditii vor sa-mi vand vreo 12 ml din acel profil. Am mai cumparat intre timp si profile de aluminiu eloxate de tip cornier si profil lamelar de la un distribuitor.Am platit 42 lei/kg, pret care mi se pare cam piparat.Stie cineva vreun distribuitor cu preturi mai mici?Pt profile tip U, tip vinclu (L), tip lamela....acestea obligatoriu eloxate (le folosesc la productia de mobilier).

Link spre comentariu

Am sunat la producatorul din Slatina.Mi-a spus ca a primit pana acuma nenumarate telefoane( gagiul era amuzat si usor ironic) pt profilul in cauza (evident pt cei care vor sa-si construiasca un CNC).Profilul nu este in stoc, proprietarul matritei nu vinde profilele in cauza.La Alro Slatina se poate comanda orice profil atata vreme cat i se pune la dispozitie matrita de extrudare si se comanda minim 100 kg de profil.

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Multumesc, am luat deja profilele chiar de la Amari ( plus niste semifabricate de aluminiu, bara rectangulara si rotunda).Profilele is foarte OK, mai ieftine decat cele Item, dar neeloxate ( se livreaza sub finisaj "natur").Nu stiu la precizie daca is comparabile, dar la aplicatia mea nu era deloc important.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări