alin 105 Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Buna ziua stimati colegi,Propun acest topic pt uzul tuturor utilizatorilor interesati si daca se dovedeste util in timp, s-ar putea face "stiky", evident cu curatenie periodica din partea moderatorilor.Ca sa nu deschida fiecare un nou topic de cate ori se loveste de problema procurarii unui oarecare material, intrebarea se poate pune aici.Daca anumite raspunsuri pot contravenii politicii forumului, informatia se pot transmite sub forma de PM. Incep eu: trebuie sa cumpar niste profile de aluminiu de genul:M-ar interesa un profil de genul a 40-50 mm/latura, nu trebuie sa fie eloxat neaparat si nici de mare precizie, e destinat construirii cadrului unui mic utilaj de gaurit PAL la cote exacte.Ma mai intereseaza coltare de legatura, pentru imbinarea a doua astfel de profile, dispuse unul fata de celalalt la 90grd. Link spre comentariu
alin 105 Postat Martie 29, 2013 Autor Partajează Postat Martie 29, 2013 Nu va inghesuiti.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Nu fi grabit. Sunt sigur ca vei primi raspuns, atunci cand se va gasi cineva care il cunoaste. Link spre comentariu
Drakulya Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Verifica oferta celor de la Slatina. Este posibil sa gasesti ceva asemanator. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Verifica oferta celor de la Slatina...Spre exemplu la adresa: http://www.rolmis.ro/index.php?option=c ... &Itemid=21 gasesti un catalog de produse de la ROLMIS Slatina. Printre ele, am vazut cateva care ar putea sa te intereseze. Link spre comentariu
alin 105 Postat Martie 30, 2013 Autor Partajează Postat Martie 30, 2013 Da, intradevar am gasit profile care sant similare cu cele cautate de mine.Luni dau telefon sa vad daca si in ce conditii vor sa-mi vand vreo 12 ml din acel profil. Am mai cumparat intre timp si profile de aluminiu eloxate de tip cornier si profil lamelar de la un distribuitor.Am platit 42 lei/kg, pret care mi se pare cam piparat.Stie cineva vreun distribuitor cu preturi mai mici?Pt profile tip U, tip vinclu (L), tip lamela....acestea obligatoriu eloxate (le folosesc la productia de mobilier). Link spre comentariu
alin 105 Postat Aprilie 2, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Am sunat la producatorul din Slatina.Mi-a spus ca a primit pana acuma nenumarate telefoane( gagiul era amuzat si usor ironic) pt profilul in cauza (evident pt cei care vor sa-si construiasca un CNC).Profilul nu este in stoc, proprietarul matritei nu vinde profilele in cauza.La Alro Slatina se poate comanda orice profil atata vreme cat i se pune la dispozitie matrita de extrudare si se comanda minim 100 kg de profil. Link spre comentariu
Vizitator vicentiu olaru Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Salut Daca mai este nevoie, in oradea este firma AMARI care comercializeaza profile din aluminiu Link spre comentariu
alin 105 Postat Februarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2014 Multumesc, am luat deja profilele chiar de la Amari ( plus niste semifabricate de aluminiu, bara rectangulara si rotunda).Profilele is foarte OK, mai ieftine decat cele Item, dar neeloxate ( se livreaza sub finisaj "natur").Nu stiu la precizie daca is comparabile, dar la aplicatia mea nu era deloc important. Link spre comentariu
almarghi Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 colormetal - cam la fel cu amari Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum