Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare in leg cu un amplif 5.1 home made

Postări Recomandate

Vizitator Seba83

Salut, as dori sa stiu daca un amplif 5.1 facut acasa poate ajunge la performantele unuia cumparat nu neaparat scump - genius 5.1 HT de ex?? Eu am un subwoofer activ si mi-ar trebui doar amplificarea pt sateliti. M-am gandit sa o fac cu niste TDA-uri 2030. Ce ar avea in plus un sist 5.1 luat din comert fata de cel facut de mine? Am inteles ca multe sisteme au amplificarea pt sateliti cu TDA 2030. Stiu ca sunetul nu va fi la fel ca la sist cumparat dar ma intereseaza dc voi avea acele efecte 5.1, adica in filme sa se plimbe gloantele prin camera la un Matrix :). Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pyu

2

• Bogdi16

1

• cipa_maria

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

depinde cum este facut si cu ce...multe sisteme modeste de pe piata sunt facute cu tda2030... mi se pare un integrat destul de bun pt sateliti... oricum efectele 5.1 le vei avea... dar depinde si de calitatea filmului...

Link spre comentariu

e munca de lamurit.. daca ai transformator cu priza mediana e totul ok.. deci ai doua infasurari.. si pruza mediana vine exact intre conzi... daca nu intelegi postez si o poza.. daca reusesc :)

Link spre comentariu

Ms mult, am gasit pe net un kit gata facut : http://www.psc-audio.ro/catalog/product ... cts_id=151. Problema e alimentarea :(. Cand ma ocupam cu asa ceva (la nivel de incepator) am ars un amplificator care trebuia alimentat cu : + , - , GND."+" si "-" am inteles de unde le scot - din puntea redresoare, dar la borna GND ce pun? Trebuie un tansformator mai special?

tda2030 merge alimentat si simplu pana la +30v, asta in cazul in care o sa-l faci tu si depinde ce schema vei alege.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Alexandrulcn

Sal , daca esti interesat am deja citeva kit de amplificatoare care folosesc TDA 2030 sau TDA 2040 ...unele cu radiatoare cu tot ...intri pe mess si-ti trimit si niste poze daca vrei :supz:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări