tavipop Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Buna seara! Posed o placa video slot PCI , are 32 Mb si este vazuta de Everest ca fiind:Videologic Neon 250 : NEC PowerVR PVR250 Neon250Am cautat peste tot si nu gasesc driverele acestei placi.Aveti asa ceva? Multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Pe placa nu scrie nimic ? Trebuie sa existe o eticheta cu numele placii. Link spre comentariu
tavipop Postat Martie 27, 2013 Autor Partajează Postat Martie 27, 2013 GC-VRP-32 Pixel Perfect Link spre comentariu
elmar Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Incercati cu acest driver...http://www.updrivers.com/getdriver/Video_Card/Videologic/Neon_250-Windows_98_95/34065.html dar cred ca e numai pentru windows 95-98... p.s daca nu merge cu acela de sus ...incecati cu asta..http://www.52g6.com/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=22121 Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 @tavipop : Placa dvs. nu este atât de rară pe cât este de veche (1999). Numai pentru Win 9x descărcaţi direct driverul de aici : http://www.treiberupdate.de/treiber-dow ... on250.html Link spre comentariu
tavipop Postat Martie 31, 2013 Autor Partajează Postat Martie 31, 2013 Multumesc pentru atentia acordata, driverele au fost bune partial, in sensul ca este recunoscuta acum de calculator, dar rezolutia maxima o seteaza la 800x600,32 biti, fara drivere instalate ,rezolutia placii se duce pana la 1600x1200 dar imaginea este sacadata! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Eu asi zice sa incercati si pe alt monitor....pt ca sa-r putea sa mearga mai mult de 800x600 . Succes !!! Link spre comentariu
amassive Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 cauta si descarca driver pack solution... la multe chesti "rare" a gasit solutie fara sa imi bat eu capul. la multe chesti are direct el nici macar nu mai e nevoie de dowload. Link spre comentariu
tavipop Postat Aprilie 2, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Nu are driverele acest program, il am instalat pe calculator! Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 800x600,32 biti - atat poate , n'o mai ... stressa.In ce echipament e montata si pe ce platforma ? Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 În Win 9x placa admite 1600x1200x32.Pe ansamblu performanţele ei sunt sub ale unei plăci Voodoo 3. fara drivere instalate ,rezolutia placii se duce pana la 1600x1200 dar imaginea este sacadata!Deci dvs. nu folosiţi Win 9x, având driverele generice instalate de un alt SO (probabil Win XP).Încercaţi în acest caz să setaţi pe "High Color" (16 bit). Link spre comentariu
tavipop Postat Aprilie 2, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Rata de referesh tot 1 Hz este...! Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Mă îndoiesc profund de existenţa unei rate de refreshreale de numai 1 Hz ! În fine, asta nu are importanţă.La urma-urmelor, nici până acum nu ne-aţi spus cesistem de operare folosiţi pe calculatorul în cauză. Link spre comentariu
tavipop Postat Aprilie 2, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Deci haideti sa incepem: Este vorba de o placa de baza M2N68 la care s-a defectat slotul PCI-Ex si pentru a putea folosi calculatorul in continuare am introdus aceasta placa video pe slot PCI.Sistemul de operare este XP SP3 / Win 7 (2 SO), 4Gb Ram DDR2, proc AMD DualCore 2,7Ghz.Cand folosesc XP rezolutia poate urca pana la 1600x1200 fara drivere( calc vede rata de refresh la 1HZ), cu driverele oferite prin bunavointa dvs rezolutia se stabilizeaza NUMAI la 800x600, 32 biti rata de refresh pana la 100 HzCand folosesc WIN7 nu stiu ce rezolutie este fiindca afiseaza doar 16 culori, imaginea pe monitor imensa!Acest calculator este folosit cu predilectie doar pentru navigare pe net, muzica,poze, nu jocuri care sa necesite o placa video performanta...! Multumesc pentru atentie! Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Mă mir că pe XP funcţionează (chiar parţial)cu drivere pentru Win 9x !Eu v-am sugerat să încercaţi numai modificareadin "True Color" (32 bit) în "High Color" (16 bit) şisă ne spuneţi dacă apare o îmbunătăţire (în sensulsacadării amintite), eventual reducând concomitentşi rezoluţia la 1280x1024 sau chiar 1024x768 (încazul driverelor instalate de XP). Sau dacă utilizaţidriverul pentru Win 9x, să setaţi tot pe "High Color",urmărind şi dacă în acest mod vă permite trecerea lao rezoluţie superioară celei de 800x600. Refresh-ul de 1 Hz (!) este raportat incorect datoritădriverelor generice necorespunzătoare ale lui XP, ignoraţi-l.Pentru această placă video, oficial nu există driverepentru XP şi cu atât mai puţin pentru Win 7.Faceţi un test DirectX (în ambele situaţii : driver pentru 9x,respectiv driver generic XP) şi spuneţi-ne rezultatul lui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum