pisic Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Salutare tuturor . Am un Indesit modelul nou ( maine voi posta si modelul exact ) cu modulul Arcadia. Tensiunile sunt prezente peste tot , sursa , interfata , la placa cu selectorul de programe. Nu se comanda nici un led nimic , totul e mort. Am verificat conexiuni de cablaje , mufe , etc. Atasez si o poza a modulului daca mai are cineva o idee . Link spre comentariu
euvasile Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Cu acest module am avut si eu destule probleme, verifica daca inchizatorul de la usa lucreaza corect,in cateva cazuri la acest tip de modul am gasit inchizatorul , triacul aferent inchizatorului si doua diode din zona lui in scurt si avea aceleasi simptome descrise de tine. Link spre comentariu
ipotexas Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Cu acest module am avut si eu destule probleme, verifica daca inchizatorul de la usa lucreaza corect,in cateva cazuri la acest tip de modul am gasit inchizatorul , triacul aferent inchizatorului si doua diode din zona lui in scurt si avea aceleasi simptome descrise de tine.Si pe fotografie in ce zona ar fi acest triac? Mi se pare totusi de necrezut ca din cauza circuitului inchizatorului sa nu se mai aprinda nimic Link spre comentariu
euvasile Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Verificati zona marcata Link spre comentariu
pisic Postat Martie 30, 2013 Autor Partajează Postat Martie 30, 2013 Totul pare in regula ... Link spre comentariu
ipotexas Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Totul pare in regula ...Ce inseamna asta? Ca ai rezolvat problema? Link spre comentariu
ipotexas Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Verificati zona marcataModulul meu nu are acel tranzistor desi e tot Arcadia Link spre comentariu
euvasile Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Totul pare in regula ...verifica daca placa de sus se alimenteaza cu tensiune Link spre comentariu
pisic Postat Martie 31, 2013 Autor Partajează Postat Martie 31, 2013 Am verificat , tensiunea merge si pe placa de selectare a programelor de sus .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum