Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sugestie proiect licenta?

Vizitator SilverStar

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• godFather89

2

• mircea888

1

• ratza

1

• Mircea

1

Top autori în acest subiect

Spune ce Facultate ai facut si ce profil/specializare...Presupun ca e vorba de electronica si telecomunicatii, dar poate ai facut management in electronica sau calculatoare si tehnologia informatiei, etcOrice tema ai alege incepi cu o schema de principiu care sa prezinte functionarea intr-un mod simplu, asa vei intelege si tu ce ai de facut. Abia dupa ce stapanesti bine teoria pe care se bazeaza proiectul te apuci sa stabilesti datele de intrare ale problemei, apoi ajungi la designul schemei electronice.

Link spre comentariu
Vizitator SilverStar

M-am gandit la un proiect si anume : O alarma independenta(cu acumulatori) si cu un panouas solar care sa incarce acumulatorii cu transmisie radio si senzor de miscare...ce ziceti?

Link spre comentariu

Cam asa ceva...

O alarma independenta(cu acumulatori) si cu un panouas solar care sa incarce acumulatorii cu transmisie radio si senzor de miscare

Si daca e innorat o saptamana?Serios, nu stiu ce asteptari sunt la voi la facultate dar ce ai scris mai sus se face in 15 min... panou solar + ic incarcare + acumulator + senzor de miscare (probabil IR) + microcontroler + modul radio (unde sa transmiti si de ce?)Profesorul coordonator ce parere are? Sau ce am zis rau de profesor?
Link spre comentariu
Vizitator SilverStar

profesorul mi-a propus tema asta si mi-a zis sa ma documentez...nu sunt foarte priceput din aceasta cauza postez pe acest forum la sectiunea incepatori sperand ca pot sa gasesc ceva ajutor..

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări