Vizitator SilverStar Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Poate cineva sa imi sugereze un proiect de licenta?Si sa ma ajute cat de cat cu documentatia? Link spre comentariu
ratza Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Vrei să-ţi sugerăm o temă de proiect? Ce înţelegi prin "ajutat", gata făcut? Link spre comentariu
Vizitator SilverStar Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 nu...o tema si eventual o schema electronica...sau cateva vorbe cat sa inteleg despre ce e vorba.. Link spre comentariu
mircea888 Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Spune ce Facultate ai facut si ce profil/specializare...Presupun ca e vorba de electronica si telecomunicatii, dar poate ai facut management in electronica sau calculatoare si tehnologia informatiei, etcOrice tema ai alege incepi cu o schema de principiu care sa prezinte functionarea intr-un mod simplu, asa vei intelege si tu ce ai de facut. Abia dupa ce stapanesti bine teoria pe care se bazeaza proiectul te apuci sa stabilesti datele de intrare ale problemei, apoi ajungi la designul schemei electronice. Link spre comentariu
Vizitator SilverStar Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 sunt la electronica aplicata si telecomunicati..dar nu stiu ce tema sa aleg...de la ce sa plec.. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Spune, mai bine, ce stii sa faci. De aici, poate cineva iti sugereaza o tema pe care sa o poti executa tu. Link spre comentariu
Vizitator SilverStar Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 M-am gandit la un proiect si anume : O alarma independenta(cu acumulatori) si cu un panouas solar care sa incarce acumulatorii cu transmisie radio si senzor de miscare...ce ziceti? Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Nu ai un profesor coordonator? Discuta cu el. Link spre comentariu
Vizitator SilverStar Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Nu ai un profesor coordonator? Discuta cu el.tu cand n-ai ce face intrii pe forum si scrii ce iti trece prin cap nu?? Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Cam asa ceva... O alarma independenta(cu acumulatori) si cu un panouas solar care sa incarce acumulatorii cu transmisie radio si senzor de miscareSi daca e innorat o saptamana?Serios, nu stiu ce asteptari sunt la voi la facultate dar ce ai scris mai sus se face in 15 min... panou solar + ic incarcare + acumulator + senzor de miscare (probabil IR) + microcontroler + modul radio (unde sa transmiti si de ce?)Profesorul coordonator ce parere are? Sau ce am zis rau de profesor? Link spre comentariu
Vizitator SilverStar Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 profesorul mi-a propus tema asta si mi-a zis sa ma documentez...nu sunt foarte priceput din aceasta cauza postez pe acest forum la sectiunea incepatori sperand ca pot sa gasesc ceva ajutor.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Ia fiecare bloc pe rand,cauta cu google sa-ti faci o imagine si propune o varianta pe care sa o comentam. Ex. pt. senzor am gasit: http://www.ferromel.de/tr9/alarm20_u.gif http://www.ferromel.de/tr9/alarm21_u.gif Link spre comentariu
Postări Recomandate