Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AMD a cumparat ATI

dalu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dalu

8

• pyu

3

• hugo

3

• so19so76

2

Top autori în acest subiect

Hmmm.Ideea era ca singur AMD se cam ducea la vale si au zis ei ca prin cumpararea ATI o sa ramana in competitie. Acum se pune problema daca nu a fost cam mare imbucatura. :drinkers:

Link spre comentariu

Hmmm.Ideea era ca singur AMD se cam ducea la vale si au zis ei ca prin cumpararea ATI o sa ramana in competitie. Acum se pune problema daca nu a fost cam mare imbucatura. :drinkers:

ce te face sa crezi ca amd se ducea la vale?
Link spre comentariu

ce te face sa crezi ca amd se ducea la vale?
..............VINE CONROE !!!! :drinkers: :partyman:
Link spre comentariu

nu cred ca o sa se duca la vale cu totul amd-ul.... pentru ca nici intel nu s-a dus la vale cand a aparut amd64... cei care sunt adepti amd nu o sa treaca asa usor pe intel...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

nu cred ca o sa se duca la vale cu totul amd-ul.... pentru ca nici intel nu s-a dus la vale cand a aparut amd64... cei care sunt adepti amd nu o sa treaca asa usor pe intel...

..........ba eu unul o sa trec pe CONROE :supz: :king: :salute:
Link spre comentariu

La performanta pe care un procesor mid-range actual o ofera, achizitia unuia de top mi se pare o investitie inutila. Diferenta de bani ar fi mult mai bine folosita pentru ceva RAM suplimentar, o placa de baza mai buna, un monitor mai bun (cea mai importanta componenta a unui sistem, impreuna cu placa de baza) etc.

Link spre comentariu

La performanta pe care un procesor mid-range actual o ofera, achizitia unuia de top mi se pare o investitie inutila. Diferenta de bani ar fi mult mai bine folosita pentru ceva RAM suplimentar, o placa de baza mai buna, un monitor mai bun (cea mai importanta componenta a unui sistem, impreuna cu placa de baza) etc.

In seria Conroe, o sa fie tipuri pentru toate buzunarele. Si ca performanta si ca pret. :supz: :supz:PS.... si cand te gandesti ce fan AMD eram............. :hiding:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări