dalu Postat Iulie 25, 2006 Partajează Postat Iulie 25, 2006 http://www.pcworld.ro/?page=node&id=7126 Asta da achzitie, Intel oare cum va raspunde? Link spre comentariu
hugo Postat Iulie 25, 2006 Partajează Postat Iulie 25, 2006 Hmmm.Ideea era ca singur AMD se cam ducea la vale si au zis ei ca prin cumpararea ATI o sa ramana in competitie. Acum se pune problema daca nu a fost cam mare imbucatura. :drinkers: Link spre comentariu
dalu Postat Iulie 25, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2006 5,4 miliarde USD, e o suma mare chiar si pentru Intel :jerk: Link spre comentariu
hugo Postat Iulie 25, 2006 Partajează Postat Iulie 25, 2006 Chiar ca e mare imbucatura. :prayer: Si mai scad si preturile la procesoare, unele pana la 61%. :finga: Link spre comentariu
pyu Postat Iulie 26, 2006 Partajează Postat Iulie 26, 2006 Hmmm.Ideea era ca singur AMD se cam ducea la vale si au zis ei ca prin cumpararea ATI o sa ramana in competitie. Acum se pune problema daca nu a fost cam mare imbucatura. :drinkers:ce te face sa crezi ca amd se ducea la vale? Link spre comentariu
dalu Postat Iulie 26, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2006 Hmmm.Ideea era ca singur AMD se cam ducea la vale si au zis ei ca prin cumpararea ATI o sa ramana in competitie. Acum se pune problema daca nu a fost cam mare imbucatura. :drinkers:ce te face sa crezi ca amd se ducea la vale?..............VINE CONROE !!!! :drinkers: :partyman: Link spre comentariu
pyu Postat Iulie 26, 2006 Partajează Postat Iulie 26, 2006 nu cred ca o sa se duca la vale cu totul amd-ul.... pentru ca nici intel nu s-a dus la vale cand a aparut amd64... cei care sunt adepti amd nu o sa treaca asa usor pe intel... Link spre comentariu
hugo Postat Iulie 26, 2006 Partajează Postat Iulie 26, 2006 Ideea cu dusul la vale am preluat-o din presa de pe net. :prayer: Link spre comentariu
MifTy Postat August 10, 2006 Partajează Postat August 10, 2006 păi dacă te iei după "presă", şi Vista e cel mai bun sistem de operare din lume (aiurea!!) :goodman: Link spre comentariu
dalu Postat August 10, 2006 Autor Partajează Postat August 10, 2006 nu cred ca o sa se duca la vale cu totul amd-ul.... pentru ca nici intel nu s-a dus la vale cand a aparut amd64... cei care sunt adepti amd nu o sa treaca asa usor pe intel.............ba eu unul o sa trec pe CONROE :supz: :king: :salute: Link spre comentariu
Cristiano Postat August 10, 2006 Partajează Postat August 10, 2006 La performanta pe care un procesor mid-range actual o ofera, achizitia unuia de top mi se pare o investitie inutila. Diferenta de bani ar fi mult mai bine folosita pentru ceva RAM suplimentar, o placa de baza mai buna, un monitor mai bun (cea mai importanta componenta a unui sistem, impreuna cu placa de baza) etc. Link spre comentariu
dalu Postat August 11, 2006 Autor Partajează Postat August 11, 2006 La performanta pe care un procesor mid-range actual o ofera, achizitia unuia de top mi se pare o investitie inutila. Diferenta de bani ar fi mult mai bine folosita pentru ceva RAM suplimentar, o placa de baza mai buna, un monitor mai bun (cea mai importanta componenta a unui sistem, impreuna cu placa de baza) etc. In seria Conroe, o sa fie tipuri pentru toate buzunarele. Si ca performanta si ca pret. :supz: :supz:PS.... si cand te gandesti ce fan AMD eram............. :hiding: Link spre comentariu
pyu Postat August 15, 2006 Partajează Postat August 15, 2006 http://www.amd.com/us-en/Processors/Pro ... 86,00.html nu o sa pice degraba amd-ul... Link spre comentariu
aghora17 Postat August 17, 2006 Partajează Postat August 17, 2006 fan AMD, traiasca AMD. :supz: :axe: INTEL :axe: Link spre comentariu
paul Postat August 17, 2006 Partajează Postat August 17, 2006 fan AMD, traiasca AMD. :supz: :axe: INTEL :axe:SUBSCRIU :rock: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum