Georgefreerunner Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Buna ziua am nevoie repid de un soft de spart parole de mess.Cineva nustiu cum mi-a aflat parola la mess si a schimbat-o.Am nevoie de cea noua pt a imi recupera contul.Daca stie cineva i-as fi recunoscator sa imi dea si mie programul sau linkul catre el. Moderator edit: Spartul de parole e ilegal si se pedepseste conform legilor in vigoare , ca acum avem legi si pentru asta la noi in tara !!! Deci , sa nu vad vreun comentariu care indeamna inspre asa ceva ca sterg imediat subiectul si va dau ban instant .. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Ca de exemplu , frate-meu a patit saptamana trecuta aceeasi chestie , cineva i-a spart parola si i-a modificat inclusiv intrebarile de siguranta de la "recover password" .. Asa ca frumos , si-a pus fundul in masina si a mers la politie , de unde aia au facut mai departe demersurile catre yahoo ca sa reseteze parola si sa vada cine si cum i-a spart contul .. Acu ii merge , si l-a reinnoit , in sensul ca si-a schimbat parola , inclusiv intrebarile.. cat despre hacker inca nu stim daca l-a prins sau nu politia , dar sigur o va face , din cate am auzit eu FBI-ul deja monitorizeaza "smecherasii " din Romania , deoarece suntem tara cu cei mai vorace si numerosi hackeri ... avem deja si oras denumit Hackerville Deci , ia-o pe calea legala , ca va fi mult mai sanatos si pentru tine Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Buna seara ! Am si eu o mica problema cu yahoo messengerul meu si ca sa nu mai deschid inca un subiect pe aceasta tema contiui si eu aici .Am observat ca de cateva zile cand ii dau drumul la pc-u si la yahoo messenger nu imi mai apare fereasta aceia care erea cu stiri,meteo si care imi spune Hello Florin.....etc.....Imi apare de cat o fereasta care scrie sus in partea stanga Yahoo si dispare im maxim 2-3 sec.....Daca nu stiti despre ce este vb,atunci uitati v-am atasat o imagine unde sa apasati dvs ca sa va apara fereasta aceia de care zic eu ..... Sunt curios daca numai la mine este prob.......aceasta sau o mai are si alti useri de pe acest forum......aceasta prob......cu yahoo messenger.Astept un raspuns de la dvs !!!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Uitati despre fereasta asta este vorba ......ce nu imi mai apare mie .O seara buna va doresc !!! Astept raspunsuri !!! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 pe fereastra principala yahoo , gasiti asa Messenger /Preferences / General , la care debifati a 3-a optiune "Show Yahoo messenger Insider" Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 pe fereastra principala yahoo , gasiti asa Messenger /Preferences / General , la care debifati a 3-a optiune "Show Yahoo messenger Insider"Nu merge nici asa cum ati zis dvs,adica nici daca e bifata casuta Show Yahoo messenger Insider si nici daca nu e bifata casuta Show Yahoo messenger Insider . Tot aia este nu este nici o mica diferenta,dar oricum va multumesc pt sfatul dat . Astept incontinuare si alte parerii ..... Link spre comentariu
Toader Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Ca sa nu mai deschid un subiect nou, ma confrunt cu pierderea parolei de messenger si de mail.Ce ma sfatuiti sa fac.Aveam o lista lunga de prieteni si n-as vrea sa-i pierd.Va rog , ajutati-ma , care va pricepeti.Multumesc anticipat.O zi buna. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Ca sa nu mai deschid un subiect nou, ma confrunt cu pierderea parolei de messenger si de mail.Ce ma sfatuiti sa fac.Aveam o lista lunga de prieteni si n-as vrea sa-i pierd.Va rog , ajutati-ma , care va pricepeti.Multumesc anticipat.O zi buna. Pai trebuie sa dai un click pe Forget password si sa urmezi pasii de acolo.. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Va salut !! Am rezolvat problema eu cu yahoo messenger ...erea de la un program care nu ii dadea voie sa mai apara fereasta aceia de la yahoo. Dar oricum multumesc mult pentru ajutorul acordat . Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Cum il cheama pe acel program? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Cum il cheama pe acel program?Pe acel program il cheama Snagit 10 si este pentru capturi de imaginii . Care a trebuit sa intru la tools / program preferances / program options,iar aici trebuia sa-i dezactivez functia : use tray icon si cu close to icon,iar pe urma iam dat apply (se aplica) si ok . Asta a fost tot ce am facut la acest program. Link spre comentariu
lavynyu Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Ca de exemplu , frate-meu a patit saptamana trecuta aceeasi chestie , cineva i-a spart parola si i-a modificat inclusiv intrebarile de siguranta de la "recover password" .. Asa ca frumos , si-a pus fundul in masina si a mers la politie , de unde aia au facut mai departe demersurile catre yahoo ca sa reseteze parola si sa vada cine si cum i-a spart contul .. Acu ii merge , si l-a reinnoit , in sensul ca si-a schimbat parola , inclusiv intrebarile.. cat despre hacker inca nu stim daca l-a prins sau nu politia , dar sigur o va face , din cate am auzit eu FBI-ul deja monitorizeaza "smecherasii " din Romania , deoarece suntem tara cu cei mai vorace si numerosi hackeri ... avem deja si oras denumit Hackerville Deci , ia-o pe calea legala , ca va fi mult mai sanatos si pentru tine tare asta cu politia si chiar se ocupa politia de lucruri asa de marunte ? Adica stiu ca o sa sara multi pe mine cu " violarea intimitatii etc. " dar statistic vorbind treaba cu yahoo in 90% din cazuri este datorita utilizatorului sau utilizatorilor mai multi pe acel pc care blocheaza din greseala yahoo nu ca cineva le-ar sparge contul plus ca trebuie dovedit ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum