Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Positiv 20 ... de unde?

Metallman

Postări Recomandate

Well... pana acum luam de la Vitacom spray Positiv20.De vre-o luna si jumatate, baietii tot spun ca nu au in stoc si nu stiu cand vor primi.Intrebarea suna cam asa: De unde altundeva se poate cumpara Positiv20?Am cautat cam pe toate site-urile si nu am gasit.In magazinele din brasov nici nu am pretentii...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Metallman

2

• BLK

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator byteworks

Poti incerca la Ecas, item K20-200. Si Ecas si Vitacom iaude la Schukat, iar la Schukat apare ca fiind in stoc, aproape10 euro/bucata. Deci sanse sint, numai vezi ca cei de la Ecastrebuie pisati bine, la email nu prea raspund, trebuie sa daitelefoane. Dezorganizare maxima.

Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze

http://www.telezimex.ro (site-ul functioneaza cel mai bine in Explorer)

Sunt foarte seriosi si au in stoc! Eu am inceput sa cumpar numai de la ei de cand am auzit de acest site.

Ecas sucks!! Tot timpul magazinul lor este inchis pe motivul ca "primesc marfa" si este pusa o matura in usa. Grasul care presupun ca e patronul este foarte ingamfat si nu-si da deloc silinta sa se poarte frumos cu clientii.

Link spre comentariu

Mersi mult Kimnotyze. Cautasem si la ei dar daca bagi la cautare Positiv 20 nu gaseste nimic... a trebuit sa le rasfoiesc catalogu'... pana la urma am gasit.Totusi... cam ciudat. La telezimex costa 300.000 bucata fara tva pe cand la vitacom 537.816 si tot la 100ml. E totusi diferenta... nu ca m-as supara :)Am cautat si la Ecas dar nu am primit nici un raspuns de doua saptamani.Tank you guys! Va raman dator.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări