Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Functionare TV cu refresh mare

spinach

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

6

• ratza

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Se foloseşte interpolarea pentru a insera alte cadre între două existente. Imaginea pare mai fluidă, dar pot să apară tot felul de artefacte.

Link spre comentariu

Dupa mintea mea , eu le-as fabrica asa:-as stoca in memorie semicadrul impar + cel par , pt cazul intesut; daca sint pe progresiv , as stoca dupa ce termin cadrul ; totul pentru cadrul n-incepe sa sosesca cadrul n+1 -cind sosesc 8.3% din linii ,as inlocui in cadrul n si as trage un refres....-pina cind se inchide ciclul de 10 cadre false..

Link spre comentariu

Articolul trateaza relatia cinema line [adica 1080/24p] si intregrarea in un lant tv ; adica cum putem sa redam corect pe tv un material de cinema standart , adica cu fps=23.976Nu este tratata problema de fabricare high refresh

Link spre comentariu

Se pare ca am pus intrebarea unde nu trebuia .Din analiza pe care am fact-o , se pare ca se memoreaza fiecare linie si combinatia se face intre secmente de linii . Sint altgoritmi , utilizind valoare luninozitate , cit ia din fiecare linie anterioara si actuala .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări