spinach Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Buna ziua ,Am observat ca exista tv cu rata mare de refres , adica 200,400, 600 Hz .Cu functioneaza de fapt aceste tv ? cum se face refresul ? Link spre comentariu
ratza Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Se foloseşte interpolarea pentru a insera alte cadre între două existente. Imaginea pare mai fluidă, dar pot să apară tot felul de artefacte. Link spre comentariu
spinach Postat Martie 26, 2013 Autor Partajează Postat Martie 26, 2013 Daca facem un calcul , 600:50=12 ; adica 2 cadre sint reale si 10 sint falsificate ? Link spre comentariu
spinach Postat Martie 26, 2013 Autor Partajează Postat Martie 26, 2013 si cum sint fabricate cadrele ? Link spre comentariu
ratza Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Habar n-am, aici deja intrăm pe tărîmul stăpînit de DSP-uri şi prelucrare grafică. Link spre comentariu
spinach Postat Martie 27, 2013 Autor Partajează Postat Martie 27, 2013 Dupa mintea mea , eu le-as fabrica asa:-as stoca in memorie semicadrul impar + cel par , pt cazul intesut; daca sint pe progresiv , as stoca dupa ce termin cadrul ; totul pentru cadrul n-incepe sa sosesca cadrul n+1 -cind sosesc 8.3% din linii ,as inlocui in cadrul n si as trage un refres....-pina cind se inchide ciclul de 10 cadre false.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Vezi daca ajuta un pic si ce am gasit eu Dar ar fi buna o traducere corecta,eu nu stapanesc engleza asa bine. REVIN,am uitat sa pun adresa http://asia.cnet.com/hdtv-resolution-ex ... 968881.htm Link spre comentariu
spinach Postat Martie 27, 2013 Autor Partajează Postat Martie 27, 2013 Articolul trateaza relatia cinema line [adica 1080/24p] si intregrarea in un lant tv ; adica cum putem sa redam corect pe tv un material de cinema standart , adica cu fps=23.976Nu este tratata problema de fabricare high refresh Link spre comentariu
spinach Postat Martie 31, 2013 Autor Partajează Postat Martie 31, 2013 Se pare ca am pus intrebarea unde nu trebuia .Din analiza pe care am fact-o , se pare ca se memoreaza fiecare linie si combinatia se face intre secmente de linii . Sint altgoritmi , utilizind valoare luninozitate , cit ia din fiecare linie anterioara si actuala . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum