enjoy Postat Noiembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Da, am citit ca se incalzesc rapid la viteze mici, ventilatorul ar trebui pozitionat intr-un anumit mod? Un ventilator de procesor e de ajuns?Eu m-am hotarat pe cel de la chester de 1075£, n-am nevoie de avans transversal la piese mici, vine si asta cu 2 universale de 125mm, linete, indicator de filet, etc. Din cate am vazut pe youtube nu este nevoie de vreo flansa, universalele se schimba usor.O sa fie ceva mai complicat sa montez un portcutit cu schimbare rapida, trebuie modificat. Link spre comentariu
ledro Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 salut, vezi ca la rocast au promotie la optimum si quantumsi daca iti faci contract cu ei, iti da 10% discount fata de promotieia de pe site rocast.ro nr. de tel al agentului de pe zona ta si iti zice pretul la care poti sa iei optimum anul asta au schimbat fabrica de la optimum si cica produsele ar fi mai calitativeavantajul e ca iti asigura transport gratuit. Link spre comentariu
enjoy Postat Noiembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Ai idee de vreun pret pentru un strung asemanator 210x400 / 250x550? O sa contactez maine un agent.Multumesc! Link spre comentariu
enjoy Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Daca tenteaza pe careva, Opti TU 2506V este la oferta de pret: 2773€ la Rocast (TVA inclus), fara alte accesorii. Nu stiu ce marlanii fac, insa ultima oara cand am vorbit cu un reprezentant era mai ieftin. O alta porcarie este ca mi s-a spus ca-l pot cumpara doar pe firma, PFA, II, etc. Il iau de de la Warco. Link spre comentariu
Dan57 Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Daca tenteaza pe careva, Opti TU 2506V este la oferta de pret: 2773€ la Rocast (TVA inclus), fara alte accesorii. Nu stiu ce marlanii fac, insa ultima oara cand am vorbit cu un reprezentant era mai ieftin. O alta porcarie este ca mi s-a spus ca-l pot cumpara doar pe firma, PFA, II, etc. Il iau de de la Warco.La ROCAST se vinde, DOAR la firme. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Pai nu este clar? Hobby-istul, daca vrea strung, trebuie sa dea spaga. Link spre comentariu
almarghi Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Pai nu este clar? Hobby-istul, daca vrea strung, trebuie sa dea spaga.nu merge. trebuie firma. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Pai spaga o dai la firma. Si eu am luat strungul de banc tot printr-o firma. Spaga nu a fost foarte mare (cateva beri) pentru ca suntem vecini si ne intelegem bine. Link spre comentariu
DanuAL Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Va tras in piept, asta ca sa nu spun altfel, pentru ca firma isi recupereaza acel TVA pe care l-ati platit ... ca'ntre vecini, asa ). Firma nu are nici un fel de datorii/obligatii daca ''va ajuta'' la achizitionarea unui produs, etc. - Rocast.Orice firma colaboratoare cu Rocast, mari sanse, va pot ajuta daca vreti sa cumparati ceva de la ei. Intrebati dealerul de zona care sunt optiunile si va indruma ei (cel mai bine e sa discutati fata'n fata cu dealeru/reprezentantul zonal). Si eu cumpar de la Rocast, dar niciodata nu m-a interesat pe cine se factureaza, plus de asta am primit cam tot timpul un discount, ptr. ca firma pe care s-a facturat, are contract cu Rocast. Eu m-am ales cu produsul + discount, firma cu deducerea TVA'ului. ..traim in Romania! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Hai nu mai complica atata situatia. Pur si simplu mi-a trebuit un card de Metro (nu de Rocast) pentru persoana juridica, la cumparare. Altminteri toate formele s-au facut pe numele meu. Iar discontul a existat. Prima oara cand am intrebat, costa 2200 lei, iar eu l-am luat la 1999 lei. TVA-ul (daca nu ma insel) era pe atunci (2006) de 19 %, iar suma ingloba si TVA-ul. Daca prin bifarea cardului, s-a creat si posibilitatea firmei de a incasa un TVA, Nu ma prea intereseaza. Eu am rezolvat problema. Link spre comentariu
florianmro Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 @enjoyIeri mi-a sosit pachetul de la Little Machine cu sistemul se schimbare rapida a cutitelorIn primul rand impresia artistica este de nota 10 ,sunt foarte frumos executate iar toate suprafetele prelucrate parca ar fi fost rectificate prin comparatie cu ce eram obisnuit la suprafetele de la strungIntr-adevar au produse de calitate Din punct de vedere al utilitatii este NET SUPERIOR sistemul prin comparatie cu cel clasic .Reglajul foarte fin de inaltare al varfului cutitului se face foarte usor si cel mai important mult mai exact si in mod continuu astfel incat la diametre foarte mici de la 4mm in jos este de mare ajutor aceste lucru ,este exact ce ma intereseaza pentru a executa lucrari de mare finete Intervenind asupra inaltimii cutitului se schimba imediat aspectul spanului Dupa parerea mea cel mai bun reglaj pe inaltime al cutitului se face incercad sa strunjesc transversal pana la centru fara sa ramana nici un rest de material ,adica cutitul sa "manance " tot materialul pana la ax Eu am pastrat levierul de la sistemul vechi astfel incat nu folosesc cheia de 14 pentru a slabi pistonul in vederea rotirii ,mi-am adus aminte de acest amanunt vazand un videoclip pe YoutubeSpuneai ca daca canalul de ghidaj la portcutitul pentru lama este inclinat sa il corectez la freza ,nu a fost nevoie deoarece intamplator eu am comandat setul cu codul 3112 De fapt asta este amanuntul care face diferenta dintre acest set si cel cu codul 3048, ambele aveau acelasi pret si l-am ales pe acesta Ma asteptam sa primesc si o lama de debitare si un cutit de interior cu profil rotund asa cum ai prezentat tu in pozeDe unde le-ai luat si ce caracteristici trebuie sa aibe lama ?Coada cutitului de interior am masurat si are 9,5 mm parca Am comandat pachetul de baza ,asa incat voi mai cofectiona cateva portcutite ,dar pentru acest lucru am asteptat sa vina setul ca sa stiu ce freza sa comand pentru a realiza canalul coada de randunica Am dat deja comanda de freza con invers la 60 de grade ,dar va veni destul de greu de la chinezi Link spre comentariu
enjoy Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Lamele le-am comandat tot de la ei, 1/2 inch inaltimea, latimea nu prea conteaza, am luat p1 si p1n. Am mai luat 2 tipuri de bara pentru interior de 3/8" si 1/2" de prin Anglia ( cred ca de la warco.co.uk). La 250-004 se pot folosi ambele marimi, 3/8 sau daca scoti acel adaptor se poate prinde si o bara 1/2. Daca as fi avut o freza mi-as fi facut si eu vreo 5-6 bucati 250-001.Sa-l folosesti cu placere! Nu uita sa pui niste poze cu suporturile facute de tine! Link spre comentariu
florianmro Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Desigur ca o sa pun poze ,dar nu prea curand ,in mod normal cam peste o luna ar trebui sa vina freza Acum as vrea sa ridic o problema Unde se poate gasi acea protectie pentru surubul de avans ?Se intampla sa se depuna span fin pe el si sa intre in pasul filetului Link spre comentariu
enjoy Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 http://www.mcmaster.com/#telescoping-covers/=pajdyu sau poate se poate adapta un furtun de plastic de scurgere chiuveta ( tip acordeon). Link spre comentariu
TITI Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Salutare eram curios pana la urma ce strung ai luat ca si eu sunt cam in aceesi situatie.... Link spre comentariu
Postări Recomandate