Dan57 Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 pe numele lui de scena Gude BV 20....Probabil micro fabricatie germana. Nu arata deloc a produs chinezesc din cele vazute de mine, dar cine poate sti sigur? Link spre comentariu
alin 105 Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Ce se vede in poza e un Gude modificat.Alt motor, fulii si curea sincrona.Deci nu e venit asa din fabrica Link spre comentariu
Dan57 Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Ce se vede in poza e un Gude modificat.Alt motor, fulii si curea sincrona.Deci nu e venit asa din fabricaDar cum arata, asa? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Pai exact asa arata si Asist-ul meu... made in China. Link spre comentariu
enjoy Postat August 25, 2013 Autor Partajează Postat August 25, 2013 Ce as putea folosi sa izolez partea marcata din poza? Silicon e o solutie permanenta si nu ma incanta, banda adeziva de aluminiu o fi buna?@goguboeru o sa revin si cu promisiunea facuta Link spre comentariu
Vizitator Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 Nu se izoleaza - ar fi o zona in care s-ar dezvolta foarte repede rugina. Solutia este sa fie suflata, sau maturata periodic cu o pensula deasa. Link spre comentariu
DanuAL Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 De ce zici ca siliconul e solutie permanenta? Doar nu sudezi nimic! Si sudura o tai... Pui silicon sanitar, universal (de exterior) si il tragi la fel cum se trag rosturile intre gresie si faianta. Tai varful pe unde iasa siliconul, oblic, sa iasa o cantitate mai mare de silicon deodata si in acelasi timp sa-i poti da forma inclinata direct, fara sa mai tragi ulterior cu degetu, alte scule. Stergi bine inainte cu o carpa uscata locul unde bagi siliconu, iar la final nu-l mai atingi, nu stergi cu apa, nu-i mai faci nimic 12-24ore. Iti ramane o ''membrana'' de silicon pe care la orice ora o poti scoate afara de acolo. N-o sa strici nici vopseaua nici tabla, dar ramai cu un izolator bun contra spanului marunt/fin si a emulsiei. Link spre comentariu
enjoy Postat August 25, 2013 Autor Partajează Postat August 25, 2013 Am luat si banda aluminiu pentru acoperis si silicon. Nu stiu cum sunt CQ-urile sau Einhell-urile, insa asta care-l am e construit "in graba" cand vine vorba de folosit jet de emulsie. De la inceput am observat ca tabla de span de pe spatele strungului are rol de a retine doar aschiile, nu si lichid, ramane un spatiu de vreo 5mm prin care poate ajunge emulsie direct pe motor ( cei care si-au cumparat acest model sa aiba grija! ). O sa incerc sa pun o banda de cauciuc in acel loc, daca banda de aluminiu nu-si face treaba. Iar intre cutia cu placa electronica si pat (daca spun bine) o sa pun silicon. @DanuAL eu am schimbat robinetele de la baza magnetica, cele cu care a venit erau o gluma proasta, curgea lichid prin toate partile. Daca o sa-ti trebuiasca altele iti pot da numele firmei. Link spre comentariu
DanuAL Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 Mama lor de robineti. Cu unul dintre ei am avut probleme. L-am desfacut si l-am lipit sa ramana permanent deschis, eu avand reglajul debitului de la un alt robinet montat pe instalatie. Arata bine, solizi, robinetii aia! De unde i-ai luat? Link spre comentariu
enjoy Postat August 25, 2013 Autor Partajează Postat August 25, 2013 http://www.abacomp.ro/a3041-robinet-18-mf - 54 lei cu tot cu transport prin curier Se gasesc mai ieftini pe http://www.ebay.co.uk/itm/Ball-Valve-1- ... 1c1b8c8289 , dar ajung mai greu - 2-3 saptamani, marimea filetului este 1/8 in ambele parti. Link spre comentariu
florianmro Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 In imagine se poate vedea ca tavita colectoale se "intinde" pana la capatul patului astfel incal lichidul de racire se va colecta fara sa ajunga la motorSi eu am achizitionat un astfel se strung ,am optat pentru varianta cu angrenaje metalice . Inca nu am inceput sa lucrez la el ,tot mai sunt in achizitie de accesorii.Intrebare :astfel de cutite sunt potrivite pentru "felierea "materialului ? Link spre comentariu
enjoy Postat August 26, 2013 Autor Partajează Postat August 26, 2013 Multi recomanda acest tip de cutit doar pentru strungurile mai mari. Eu folosesc lame HSS in forma de T, cea de sus e made in China (P1N ) si cea din suport este A.R. Warner, fabricata in SUA (P1 - 1/16"); nu observ vreo diferenta intre ele.Mai atasez niste poze cu spatiul pe care l-am izolat, am facut putina mizerie acolo :)Pe tub scrie ca nu ataca vopseaua sau metalul. Link spre comentariu
radu cnc Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Nu sunt bune modelele de silicon cu solventul cu acid acetic, cele care miroasa ca si otetul, vor ataca suprafetele din fonta sau fier lustruite. Link spre comentariu
Dan57 Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Intrebare :astfel de cutite sunt potrivite pentru "felierea "materialului ?Eu folosesc asa ceva la strungululetul Einhell. Este singura optiune pentru a taia ceva mai mare de 25mm in diametru (posibil ca altii sa aibe si alte solutii). P.S. Suportul este "productie" proprie. Link spre comentariu
Postări Recomandate