enjoy Postat Iulie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2013 Nu fac galagie? Daca folosesti una imi poti recomanda un loc de unde sa cumpar? Link spre comentariu
enjoy Postat Iulie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2013 Asta e buna: http://www.germanelectronics.ro/conrad. ... pid=571023 ? Gasesc mai ieftin prin magazinele astea gen Dedeman, Praktiker? Link spre comentariu
DanuAL Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Eu am tot cumparat pompe cu anumite ocazii, din piata etc. Nu sunt 100% sigur daca nu si cele de arteziana au un sistem centrifugal de refulare, ca pompele dedicate pentru emulsie. Nu cred ca face zgomot, mai ales ca o ti permanent in apa/amulsie. Intreaba operatorul despre ceea ce te intereseaza inainte sa faci comanda! Vad ca are si regulator de debit. Link spre comentariu
enjoy Postat Iulie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2013 Pozele sunt din manual: Link spre comentariu
enjoy Postat Iulie 26, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2013 Am fost ieri prin magazinele astea mari si am observat ca pompele pentru fantani arteziene pana in 200lei costa la chinezi 9-15$, acelasi model, alta marca imprimata. Am luat una de pe ebay la 9 dolari, transport gratuit. Ca sa o protejez de span o sa folosesc niste filtre de la hota de bucatarie.Am cumparat acum ceva timp de la proma un bidon de 5l de emulsie, scrie ca se dilueaza 5% cu apa, eu pun mai mult. Problema este ca in 2 zile isi pierde proprietatile si isi schimba culoarea. Pe compozitie scrie: amine etanolice, aditivi de stabilizare animica, pe baza de saruri anorganice, extract palmit-oleic de origine animala sau vegetala, esente spring. Se gaseste in Romania emulsie sintetica 100%? Am auzit ca-i mult mai rezistenta. Link spre comentariu
DanuAL Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Cu emulsiile nu ma stiu, care si ce contine. Majoritatea firmelor comercializeaza produse din China, chiar daca-i spune Rocast sau Bernardo sau Holzman sau Proma s.a.m.d. Sunt mai multe tipuri de filtre ptr. hota. Cauta plasa zincata sau chiar din inox d-aia fina, ca la sitele alea de faina... cum erau odata, si ''imbraci'' pompa in plasa d-aia si nu mai ai probleme. Link spre comentariu
Vizitator wawessh Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Salutare, m-am tot uitat pe aici sa ma decid ce strung sa imi iau. Nu am mai lucrat pe nici un strung adevarat, ci doar mi-am facut eu unul dintr-o bormasina. Am prelucrat plastic(duramid) si mi-am facut treaba, daaaaar dureaza o gramada asa ca vreau un strung. Asa ca vreau sa prelucrez in mare plastic(duramid, delrin, teflon) si duraluminiu. In principiu sa fac accesorii de moto(la asta ma pricep), imi trebuie doar strungul. Nu vreau modele vechi ca nu am nici o experienta la reparat strunguri, chiar daca mai repar motociclete. Vreau sa aloc cam 2500 roni pe strung, restul accesorilor o sa le iau in timp ce o sa imi dau seama ca am nevoie de ele. Pana acuma am cred ca cel mai ok e CJ-18a. Alte ponturi? Sau CQ9318 Mini? Link spre comentariu
goguboeru Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Cj -ul are in plus fata de CQ turometru. De verificat daca mai au si acum asa. Nu stiu daca are si rotile dintate de angrenaj pt avansuri, metalice ca CQ ,din cate am inteles sunt din plastic.Are universal de 100 fata de 80 la CQ.Eu am CQ.Vezi ca se vb mai sus prin pag 1-2 despre CJ si CQ are un topic separat Link spre comentariu
enjoy Postat August 7, 2013 Autor Partajează Postat August 7, 2013 CJ18A se mai gaseste si sub denumirile: Micromark 7x14 sau Real Bull 7x14. Pe youtube sunt multe filmulete cu el in actiune. Din cate stiu are un motor ceva mai mare decat CQ9318, de 550W. Ecranul pentru RPM este un avantaj pentru orice incepator. Eu prelucrez pe el inox 304, imi cam da batai de cap doar la debitare. As vrea sa-l schimb cu un Opti Turn TU2506.Nu stiu cum sta treaba la uni-max insa amadeal nu ofera garantie ci doar suport tehnic la intrebari.Daca alegi CJ18A lasi un mesaj dupa ce il primesti. Transportul se face prin TNT, dureaza cam 5 zile. Recomand sa cumperi si un port cutit cu schimbare rapida. Nu stiu daca are si rotile dintate de angrenaj pt avansuri, metalice ca CQ ,din cate am inteles sunt din plastic.Plastic Link spre comentariu
goguboeru Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 CQ sta bine la garantie. Poti citi/down conditiile in Română pe site -ul lor ,in josul paginii.De transport si restul vezi pe topicul de la CQ. Cam 150Ron Cehia- Buc acasa si taxe la Raiffeisen de 4(patru )RON ca sa platesti in contul lor.Au cont la Raiff.Poti lua pe firma fara TVA -ul lor.Eu vreau sa-i pun la al meu si un turometru am gasit pe la 50 RonSetul de roti din metal daca se potrivesc de la CQ pt CJ ar costa in jur de 100 euro daca imi mai aduc bine aminte ,am scris la un moment dat pe topicul lui. Link spre comentariu
enjoy Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 Parerea mea ar fi sa mergi pe CQ, turometru se poate adauga, cu garantia nu stiu cum se procedeaza, daca ar trebui sa-l trimiti la cehi sigur te-ar costa 300-400 lei transportul. Piesele se potrivesc, nici nu m-as mira ca ambele strunguri sa fie facute de aceeasi fabrica. De fapt sunt 2 mari companii in China care fabrica aceste strunguri mici: Sieg si Real Bull. Par ca-s multe si diferite insa fiecare firma isi poate comanda alte culori sau design. Cumparase un user de pe forumul asta niste piese de la amadeal pentru un Einhell 300 si s-au potrivit.Singurul lucru foarte deranjat la englezi este comunicarea, daca in subiectul mailului nu scrii ceva de genul: " problem with my ... produs cumparat de la ei " nu te astepta sa-ti raspunda cineva. Link spre comentariu
Vizitator wawessh Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 @enjoyAdica tu care ai CJ18a imi recomanzi CQ? Sincer, eu ma gandeam din ce in ce mai mult sa iau CJ18A dar ce imi spui tu acuma imi cam dai gandurile peste cap. Spui asta ca nu ti-a placut comunicarea cu ei sau au fost ceva probleme la strung? Duci lipsa rotilor din metal?In fine, atunci o sa trec in cealalta tabara, a CQ. Teoretic vine cam 2600+150=2750.@goguboeruTu cum ai reusit sa il iei la 1488 roni fara TVA. A fost o reducere asa de mare? Care e perioada in care apare de obicei reducerea asta? Are careva idee? Si cu cumparatul asta pe firma cum e? Teoretic ma pot folosi de vrun prieten care are firma inregistrata ca importatoare, dar ce implica asta pentru el. Se plateste suma intreaga(cu tot cu tva) si dupaia el isi recupereaza TVA-ul cand o vrea statul? Sau se plateste direct suma fara TVA. Mai e prostia ca daca se cumpara pe firma, teoretic(si practic) firma e proprietara si daca se suceste prietenul pot sa am probleme. Sau daca da faliment o sa se execute bunurile, nu? Link spre comentariu
enjoy Postat August 10, 2013 Autor Partajează Postat August 10, 2013 Ti-am trimis un mesaj privat cu problemele care le-am avut la el. Roaga-l si pe @goguboeru sa-ti spuna ce patanii a mai avut cu strungul sau si apoi o sa-ti dai seama care e mai potrivit pentru tine. Eventual poate ti-l vinde direct, eu l-as lua pentru modificarile aduse. Link spre comentariu
goguboeru Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 De vandut nu-l vand. Mai are putin si e perfect pt pretentiile mele. Acum investighez pt o freza .Cred ca o aduce "Mosu" Pentru amanunte de achizitie vorbim daca vrei pe PM.Si da, a fost la reducere . Iar "pataniile"mele cu el au fost sincer doar cele prezentate pe topic. Electronica s-a lasat reglata frumos ,saniile s-au reglat dupa ce am sters bine batiul de vopsea spre capete de cursa.Si cu fisuri ,doua ,una la o roata dintata si una la fulia de motor originala. Nici una nu a aparut in timpul fct. Am dat de ele cand am intervenit asupra lor. Probleme au aparut cu mana de lucru externa,strungari frezori. Si daca vrei sa il modifici fiind din Buc. ai tot sprijinul meu. Practic am ajuns sa il stiu pe de rost la fel si cei ce au citit topicul lui Link spre comentariu
enjoy Postat August 15, 2013 Autor Partajează Postat August 15, 2013 Azi a trebuit sa fac un filet si am dat peste o problema la strung: caruciorul se misca invers cand cuplez avansul pentru filete fata de universal. O sa atasez 2 poze.Care sa fie problema? Link spre comentariu
Postări Recomandate