neluelectron Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 am un philips sasiu anubis aa5 si nu am sonor pe anumite posturi trebuie tras in banda cind montez convertorul sunet unde trebuie sa prind firul intrare esire semnal alimentarea de 12 v si masa am conectato dar firul al treilea nu reusesc sa il conectez daca se poate ceva sfaturi ...... Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Trebuie sa ai acolo un filtru de 5,5MHz pe unul din pinii aluia. Link spre comentariu
zvasile Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 cred ca trebuie schimbat si fusul.... Link spre comentariu
neluelectron Postat Martie 26, 2013 Autor Partajează Postat Martie 26, 2013 fusul cum arata Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Il gasesti usor,te uiti unde vin pinii 45 si 46 de la TDA8362!!! Scrie pe el ceva de genul:OFW.....!!!! Este maroniu ,daca nu ma insel....si patrat!!Sant pe schema notate fus-urile care functioneaza in ambele norme:BG si DK.... Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Cam ca in poza.Poate fi negru,maro sau metalic. Link spre comentariu
neluelectron Postat Martie 26, 2013 Autor Partajează Postat Martie 26, 2013 ok am rezolvat multumesc pentru sfaturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum