TESSLA Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Merge si 2 x 24. Link spre comentariu
IsBlacks Postat Martie 26, 2013 Autor Partajează Postat Martie 26, 2013 si ca punte redresoare ar fi buna 5A/800V? Link spre comentariu
TESSLA Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Merge si aia, dar ar fi mai buna una care suporta un amperaj mai mare. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Punte redresoare la 5A este mult prea la limita, este recomandabil ca puntile redresoare sa poata suporta macar dublul curentului de sarcina maxim estimat, nu bag mana in foc dar ma indoiesc temeinic ca o punte de 5A poate duce prea mult timp 2 canale de amplificator la aproximativ 100W. As recomanda insistent minim 10A, preferabil mai mult. Link spre comentariu
IsBlacks Postat Martie 26, 2013 Autor Partajează Postat Martie 26, 2013 ok, voi cumpara o punte 15A/420V ca sa nu fie probleme Link spre comentariu
IsBlacks Postat Aprilie 3, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2013 am revenit cu o intrebare: la bobina (L1 notata in schema) ce reprezinta acel 3u? Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Este valoarea acelei bobine, bobina care este de fapt o inductanta, si inductanta se masoara in Henri, 3u reprezinta 3 micro-Henri. Link spre comentariu
IsBlacks Postat Aprilie 3, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2013 am inteles, multumesc mult pentru raspuns Link spre comentariu
IsBlacks Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 aveti idee unde pot gasii aceasta bobina? pentru ca am fost astazi pe maica domnului si nu am gasit nicaieri Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Valoarea aia nu este una critica, am explicat deja in proiectul meu ce am folosit eu, citeste si afli ca e simplu. Link spre comentariu
IsBlacks Postat Aprilie 10, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2013 imi puteti spune va rog ce trebuie pus imediat sub bobina , deasupra c6 ? Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Acela este semireglabilul pentru ajustarea curentului de mers in gol in finali, este potentiometrul notat R9 in schema. Link spre comentariu
IsBlacks Postat Aprilie 11, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2013 im puteti spune va rog ce sigurante au fost folosite si care este linkul in care precizati despre bobina? Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Sigurantele sunt de 3A, cat despre inductanta de pe iesire, credeam ca am explicat cate ceva la linkul proiectului din semnatura mea dar vad ca nu este asa, probabil am explicat cuiva pe privat si am confundat marfa cu ambalajul... in fine, am realizat acea inductanta din 15 spire cu sarma de 1,2mm diametru pe un suport rotund de 10mm, si in paralel cu ea am conectat un rezistor de 10 ohm/3W ( este pe interiorul inductantei ). Link spre comentariu
IsBlacks Postat Aprilie 11, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2013 multumesc pentru raspuns, maine cred ca va fii gata:D Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum