Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Comutator MC 140118 CP

Vizitator Arhifane

Postări Recomandate

Vizitator Arhifane

Buna ziua,Am o statie de amplificare Dual CV 1400 pe care o am in servis de o buna vreme pentru nu gasesc un comutator MC 140118 CP. Din pacate nu ma pricep ca sa pot da mai multe informatii, dar daca aveti nevoie de mai multe detalii am sa intreb si revin.Va multumesc anticipat,Stefan

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator Arhifane

Salut,Am intrebat si da, cel care o repara mi-a spus ca se prea poate sa fie asa. Nici eu nu am gasit nici urma de MS 140118 CP pe internet :(. Macar acum stiu ce sa caut. Incep sa-mi explic de ce stau cu ea in servis de atatea saptamani, de ziua lui o sa-i fac cadou un voucher la o clinica de oftalmologie. Nu-i contest valoarea mesterului dar lipsa de interes cu siguranta.Stefan

Link spre comentariu
Vizitator Arhifane

Va multumesc pentru atentia acordata. In principiu cred ca ar trebui sa gasesc pe la Maica Domnului, prin Tei, dar si eu is cam certat cu timpul. Sa vad, poate face rost intre timp electronistul care se ocupa de statie. O sa-i comunic si ce mi-ati spus pana acum, despre denumirea reala si piesele cu care se poate inlocui. Daca am sa fac rost am sa scriu, poate vor exista si alti cautatori.Va multumesc,Stefan

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări