Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor MENADI mixing console MC2

corneillus

Postări Recomandate

salutare colegi. mi-a ajuns pe mana un mixer MENADI mixing console MC2, de la care lipseste partea de amplificare de putere si traful de alimentare, plus niste fire care sunt vraiste prin el. am rugamintea daca detine cineva schema lui si poate sa mi-o puna la dispozitie i-as fi foarte recunoscator. as vrea sa il alimentez si sa il testez un pic, sa vad cum se aude, cum functioneaza efectul, egalizatorul ... asa arata individul:

http://postimg.org/image/a73aahm5h/

http://postimg.org/image/d4og2q7iv/

sau daca a avut cineva mixerul respectiv si cum s-a descurcat la vremea lui, o parere ar fi binevenita.

multumesc mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

2

• misuraelectronic

2

• corneillus

2

Top autori în acest subiect

Din păcate ți-ai epuizat definitiv credibilitatea prin limbajul inadecvat folosit anterior .Ca urmare nu te voi ajuta cu schema acestui mixer sau cu alte sfaturi .Va trebui sa te descurci singur de acum încolo , pentru ca " vorba dulce mult aduce " :) iar cale înapoi nu exista !

Link spre comentariu

stiam ca dvs sunteti cel mai in masura sa ma ajutati in cazul de fata, si banuiam ca tot acesta o sa fie raspunsul care mi-l dati. referitor la cele 2 topicuri cu pricina, la un ul dintre ele va dau dreptate viewtopic.php?f=5&t=143100 desi macar am multumit la sfarsit , insa la celalalt nu prea viewtopic.php?f=26&t=142952 ; daca va uitati pe topicurile mele, toate incep cu 'salutare colegi" sau ceva asemanator. am facut si eu o singura exceptie, fara sa incep cu o formula de salut si m-ati taxat in consecinta si dvs m-ati provocat dandu-mi acelasi raspuns la ambele topicuri motiv pentru care am reactionat si eu. scuze de offtopic, nu mai intervin cu nimic in legatura cu cele 2 subiecte cu pricina si imi cer scuze pentru divergentele aparute. din punctul meu de vedere am ingropat securea razboiului si va stimez in continuare pentru profesionalismul dvs in domeniu, chiar daca sunteti un pic mai belicos uneori. daca doriti sa imi raspundeti sau nu la acest subiect sau la altele pe viitor e decizia dvs si vi-o respect inditerent care ar fi aceasta.

Link spre comentariu

Ca urmare nu te voi ajuta cu schema acestui mixer sau cu alte sfaturi .

... :rade: ce ma distreaza afacerea asta...! o spaga mica din partea domnului corneillus , domnu` victor , ceva ,ceva...acolo...? doar stii ca la buzau sint multe lucruri interesante...! par egzamplu...cirnatii de plescoi , babicul , vinul de pietroasele ...sau macar un sirag de covrigi de buzau ...? :ciuda:
Link spre comentariu

Te salut Dnule Marius ! Da , in Buzau sunt multe valori , de la rachiul aprig de Calnau , Merlot-ul de Pietroasele , fructele de la Mereni , si targul de Dragaica pana la Elena Udrea si carnatii picanti de plescoi .Ar fi trebuit facut lobby pe langa o anumita persoana sa converteasca schemele din vechea arhiva a firmelor Menadi din formatul Orcad 386 in PDF si sa le popularizeze aici sau pe un spatiu virtual propriu ( ca are balta peste ... ) . Eu nu ma pot implica in asta , dar cred ca ai mai multa trecere ...

Link spre comentariu

eu zic ca stii la fel de bine ca si mine ca nici iulian , nici marian-cercelus n-o sa faca niciodata never-ever aceasta manevra ...!ps...daca tu inca mai visezi la elena udrea , ei bine afla ca postul e deja ocupat ...si cel oficial si cel neoficial...! :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări