zambiee99 Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Am primit azi un laptop compaq f700 (compaq f500, hp dv6000, etc ca sunt identice cu f mici diferente) cu procesor ati, si video intel gma (nu ati sau nvidia) care nu da imagine, si nu stiu de unde sa incep verificarile. Orice solutie sau idee este binevenita. Link spre comentariu
popa ionut Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Am primit azi un laptop compaq f700 (compaq f500, hp dv6000, etc ca sunt identice cu f mici diferente) cu procesor ati, si video intel gma (nu ati sau nvidia) care nu da imagine, si nu stiu de unde sa incep verificarile. Orice solutie sau idee este binevenita.90% cipset video dezlipit... Link spre comentariu
porscheg Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 De la chipsetul ATI care e dezlipit sau chiar mort. Depinde de cat de groasa era plapuma de praf pe radiator. Link spre comentariu
zambiee99 Postat Martie 25, 2013 Autor Partajează Postat Martie 25, 2013 pardom am scris procesor ati in loc de amd... deci ideea e ca nu are nici un chip acolo sunt situate celebrele chipuri video (nvidia sau ati) Link spre comentariu
porscheg Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Atunci mai mult ca sigur e clasicul MCP-67MV-A2 pentru ca este F700, daca era dv6000 ar fi fost MCP-67M-A2. In orice fel de varianta MV sau M daca nu a fost "incalzit" inainte cu un reballing de calitate si pad de cupru tine o vreme. Dar NUMAI cu reballing si pad de cupru. Padul este 1.5cmX1.5cm si grosime de 1.3-1.4mm. Imi cer scuze pentru postarea anterioara am cam citit din loc in loc. F700 care este seria "slaba" de la HP/CQ n-am vazut decat cu MCP-67MV-A2. Link spre comentariu
zambiee99 Postat Martie 25, 2013 Autor Partajează Postat Martie 25, 2013 Mersi, o sa incerc, dar din pacate trebuie sa fac rost de o placa mai buna, ca asta nu mar are nici o sansa ca am desfacut si are cateva circuie pe scurt pe placa, in unele parti este chiar topita placa, si cand este legat la curent face un arc electric intre straturile placii, chiar vizibile cu ochi liber....A si legat de cupru, din cate am vazut la dv6000-uri cand am pus pad-uri de cupru au rezistat mai putin (ce ii drept am contruit eu padul din radiatoare mai vechi de cupru) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum