Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stabilizatoare de putere

dulamaa9

Postări Recomandate

salut baieti. caut si eu un stabilizator de te de 350W (220v si 1a) pe unde as putea gasi asa ceva? stiu ca inainte se gaseau pe la rusi si erau ieftine si la fel "de bune" :). stiti vreun magazin de unde se pot cumpara asa ceva? am niste consumatori mari (lazi frigorifice ) si la aceasi priza o casa de marcat si astea sunt mai sensibile si se opreste destul de des mai ales acum cu caldura asta cand merg in draci lazile alea.multumesc de ajutor, adrian.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dulamaa9

3

• pid

1

• nicul

1

Top autori în acest subiect

se cheama UPS ce-ti trebuie tie. gasesti pe la magazinele de calculatoare.sunt diverse marci si calitati, de pilda APC e o marca f buna si ceva mai scumpa.pe aparatul respectiv pui casa de marcat, centrala telefonica, etc , dar nu si lada frigorifica.

Link spre comentariu

sal. modelul de casa e un olivetti a800. o sa incerc si cu un ups. la asta nu ma gandisem. un triplite ar fi foarte bun.numai bine.....ps: ideea nu e ca ar consuma atat casa, dar e bine(zic eu ) sa fac o supradimensionare ;).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări