Vizitator bogdanbogdan12 Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Salut!As dori sa stiu daca merge facut un turometru dintr-un vumetru pe leduri.Am vazut la unele masini astfel de turometre sub forma de vumetru.Se poate adapta vumetrul sau merge modificat un turometru de Dacia cu ac?Multumesc. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Se face de la 0...sunt ceva scheme pe net si pe forum.Dar subiectul asta se incadreaza mai bine aici: viewforum.php?f=14 Link spre comentariu
Vizitator bogdanbogdan12 Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 ok,mersi.scuze dar nu am stiut unde sa deschid subiectul. Link spre comentariu
stefan33 Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Si totusi eu cred ca se poate . In functie de acceleratie se modifica tensiunea ce actioneaza indicatorul analogic,,ceasul,, Vumetru este comandat tot de o tensiune variabila.Totusi nu stiu daca se pupa unul cu altul ,dar cu ceva adaptari se poate.La Wartburg era un ceas de bord cu led baterie, nivel benzina si turometru. Avea fiecare cate un integrat A277 cred ,stiu ce era folosit la vumetre Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Se poate, cu siguranţă. Singura chestie e că înainte de el trebuie pus un montaj care să realizeze conversia frecvenţă-tensiune. Un LM2907 ar trebui să meargă. Link spre comentariu
schumyicr Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Am incercat si eu sa imi fac un turometru digital insa am dat de problema "parazitiilor". Primesc impulsuri false. Link spre comentariu
avengers Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Se poate face....erau cateva scheme in revistele Tehnium. Uite aici cateva site-uri: http://doarvwgolf2.blogspot.ro/2012/11/ ... eduri.html Am gasit ...pe pagina lui niqro...ambele scheme. http://niqro.3x.ro/RPM/RPM.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum