Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv tevion 8811 with dvd

Postări Recomandate

as dori si eu schema acestui tv,sau macar a sursei ,unde este defectul.are mai multe rez carbonizate printre care si integratul din care lipseste o bucata ,se mai descifreaza doar TEA 150....sasiul este DTV1308D-01

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tanase

6

• radu ionel

3

• BUGHIU

2

TVC Tevion==ci oscilator sursa (4+4=8pini) TEA 1507P + tranzistor sursa Mosfet si optocuplor>>ca la sursa Philips sasiu L01 :da sau cu tranz.sursa cu BUT 11apx.Dati si dvs mai multe relatii ...ce tranz .are in sursa si cu ce este echipat sasiul;;;procesor,jungle,BV,sunet,trafo linii....doar este interesul dvs si nu al nostru

Link spre comentariu

trz alim 7N60B

bv TDA4864AJ

pro TDA 9351PS/N3/2/1921

aud TDA7057AQ

trf linii BSC25-N1641A

mentionez ca tv e cu dvd incorporat

_______________________ci ocilator sursa primara este TEA1507P si cind se duce ci se duce si tranz.final sursa Mosfet 7N60B(si daca are si optocuplor pimar/secundar trafo Chopper)
Link spre comentariu

dupa cum am spus la inceput am nevoie de schema pt ca am rezistente pe care nu se mai cunoaste valoarea,trz deja il gasisem ars,am cautat schema dar nu am gasit-o,poate cineva stie unde sa caute mai bine....si nu cred ca ci este tea 1507 pentru ca repet ultima cifra se cunoaste ca e rotunjita in partea de sus deci in nici un caz 7

Link spre comentariu

Luati datasheetul de la integratul tea1507 si vedeti corespunde schema lui cu cel din sasiu(masa,alimentare,etc)!!!

schema integratului se potriveste cu cea din tv, am comparat-o cu schema din philips (unde e folosit tea1507 dar nu se aseamana)cea din tevion are 2 tranzistori bc in componenta;327 si 337
Link spre comentariu

Luati datasheetul de la integratul tea1507 si vedeti corespunde schema lui cu cel din sasiu(masa,alimentare,etc)!!!

schema integratului se potriveste cu cea din tv, am comparat-o cu schema din philips (unde e folosit tea1507 dar nu se aseamana)cea din tevion are 2 tranzistori bc in componenta;327 si 337
____________Hai ca batem apa-n piua(pas pe loc) Dupa ce detii schema care ti se potriveste sasiului(ca sa vorbim aceeiasi *limba*) eventual revii la sectiunea depanari ptr. inconveniente/metode de depanare/mod de functionare/tensiuni necesare ptr.punere in functiune etc :da :nebunrau:
Link spre comentariu

dl radu ionel dv nu intelegeti ca eu nu detin schema corespunzatoare acestui sasiu!?am spus ca am facut comparatie cu schema de philips unde e folosit TEA1507 si se aseamana doar ca: alimentare ,masa....(ma refer la pinii integratului)in rest schema in ansamblu e diferita ...dupa cum am mai spus chiar ca batem pasul pe loc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări