nickrvl Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Am nevoie sa citesc de pe un shunt tensiuni in curent continuu de ordinul mV, ceva intre 0.3mV si 4.5mV, i-mi puteti recomanda un AO sau "altceva" capabil sa citeasca si sa amplifice aceasta tensiune? Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Orice AO rail to rail este bun. De ex. LMC6482. Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Poate ti-e de folos,discutia de aici...viewtopic.php?f=41&t=132843&p=1150397#p1150397 Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 27, 2013 Autor Partajează Postat Martie 27, 2013 Multumesc, o sa sa vad ce pot face.Nu prea stiu ce este Rail-to-Rail......... Link spre comentariu
almarghi Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 rail to rail inseamna ca pe intrarile ao poti avea tensiuni cat sursele de alimentare, iar excursia la iesire poate fi aproape toata tensiunea de alimentare. Asta n-are nicio legatura cu ce vrei tu. merge orice ao de precizie si cu offset-ul si deriva termica cat mai mici. depinde si ce amplificare vrei. eu as folosi op07 sau icl7650 Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 27, 2013 Autor Partajează Postat Martie 27, 2013 rail to rail inseamna ca pe intrarile ao poti avea tensiuni cat sursele de alimentare, iar excursia la iesire poate fi aproape toata tensiunea de alimentare. Asta n-are nicio legatura cu ce vrei tu. merge orice ao de precizie si cu offset-ul si deriva termica cat mai mici. depinde si ce amplificare vrei. eu as folosi op07 sau icl7650"Aha", multumesc, cred ca rezolvarea este in linkul lui pisica matache..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum