Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Citire tensiune (mV) cu A.O.

nickrvl

Postări Recomandate

Am nevoie sa citesc de pe un shunt tensiuni in curent continuu de ordinul mV, ceva intre 0.3mV si 4.5mV, i-mi puteti recomanda un AO sau "altceva" capabil sa citeasca si sa amplifice aceasta tensiune?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

3

• almarghi

1

• Mircea

1

Top autori în acest subiect

rail to rail inseamna ca pe intrarile ao poti avea tensiuni cat sursele de alimentare, iar excursia la iesire poate fi aproape toata tensiunea de alimentare. Asta n-are nicio legatura cu ce vrei tu. merge orice ao de precizie si cu offset-ul si deriva termica cat mai mici. depinde si ce amplificare vrei. eu as folosi op07 sau icl7650

Link spre comentariu

rail to rail inseamna ca pe intrarile ao poti avea tensiuni cat sursele de alimentare, iar excursia la iesire poate fi aproape toata tensiunea de alimentare. Asta n-are nicio legatura cu ce vrei tu. merge orice ao de precizie si cu offset-ul si deriva termica cat mai mici. depinde si ce amplificare vrei. eu as folosi op07 sau icl7650

"Aha", multumesc, cred ca rezolvarea este in linkul lui pisica matache.....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări