Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Onkyo A-8670

Postări Recomandate

Da, sigur ca avand ca sarcina o impedanta de 2,6ohmi impresia este ca se aude mai tare - de fapt pur si simplu puterea este mare chiar la o pozitie mica a butonului de volum. Poti masura tensiunea pe iesire si faci singur calculul.Problema este ca impedanta reala nu este 2,6ohmi. In realitate exista frecvente la care impedanta este in mod cert mai scazuta (minime de impednata), asa ca atunci cand dai putin mai tare iti duci amplificatorul in limitare. Mai joaca-te mult asa si poate il arzi. ...Sau poate nu, depinde cat de bine este proiectata protectia.

Link spre comentariu

Eu zic ca nu il pot arde , cand dau aproape de max intra protectie si dupa cum am vazut are un anumit punct pana unde se incalzeste . Pe Technics Sa-tx30 am tinut multe chefuri cu boxele astea , si nu sa ars . Si pe A-8870 nu am treaba merge perfect Yamaha ax 1050 numa pe boxele de 8 ohm il folosesc ca poate daca le pun toate 4 si mai ales alea de 4ohm poate se buleste .

Link spre comentariu
Eu zic ca nu il pot arde

Exista si oameni inventivi la stricat lucruri bune.

Cum am vazut are un anumit punct pana unde se incalzeste

Da.. Niciodata nu se va arde datorita temperaturii in excess.

Pe Technics Sa-tx30 am tinut multe chefuri cu boxele astea , si nu sa ars .

Ala este cel mai slab amplificator dintre toate enumerate aici.

Link spre comentariu
Vizitator costy65

FastFurious0 - am si eu un onkyo a-8670 si intradevar sunetul este extrem de curat , inainte de achizitie l-am ascultat pe niste boxe pe coloana monitor audio rx8 si sunetul a fost peste orice system audio care poate fi cumparat de la magazinele de genu altex, flanco, domo, media galaxy.Acuma il folosesc pe niste boxe tesla de 15w si se incalzeste destul de tare, cred ca asa sunt ele facute.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări