Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

decodor dublu de la digi

Postări Recomandate

Vizitator crist

va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema:am un decodor dublu de la digi care de catva timp sta mai mult faramat decat sa functioneze,merge un timp la ambele tv-uri dupa care la cel de-al doilea nu mai merge,il duc la ei ai inlocuieste ceva si iar o luam de la capat.Acum la fel nu mai merge la cel de-al doilea tv,intrebarea mea ar fi:pot sa conectez un alt fir,si unde, sa pot sa vad macar acelasi program la ambele tv-uri???sant in Italia si nu pot merge cu el la reparat pana la Paste.Va multumesc mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zvasile

1

• pop_ady44

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pe spatele decodorului a-i 2 culori gri si negru pe fiecare culoare a-i cate o mufa de un fel incepand asa scart 1-2rca 1-2rf(acesta este doar pt room2)2lnb in 1-2 lmb out1-2si o mufa de telefon(iar valabil la romm2)2pe scart poti conecta 2tv pe rc alte 2tv si pe rf cate vrei dar vor fi toate pe acelas post ce il da decodorul sper sa intelegi ce am scris aici

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări