Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

casti de 2 kohm impedantza

Postări Recomandate

am o pereche, vreau să le pun la PC, dar sună EXTREM de încet (cred şi eu :d ).

l-am luat pe gogu la întrebări, dar până acum nu mi-a găsit o schemă de amplificator de căşti prevăzut pentru sarcină de 2 kohm...

deci, are careva o schemă de amplificator de căşti cu impedanţa de 2 kohm?? :prayer:

sau (măcar) ceva "indicăţii preţioase" de cum pot modifica o schemă de la sarcini de 4 - 250 de ohm la 2 kohm...

notă: am pus topicul aici pentru că amplificatorul cu pricina se poate folosi şi la altceva, nu numai pentru PC... :weedman:

Edit Bogdi16:

Mutat la Documentatie

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• Blind

2

• niq_ro

1

• yo9hrb

1

Top autori în acest subiect

Teoretic cu traf de iesire. Dar daca te incurca (virgula) castile, da-mi de stire :smt003 . Oricum, banda de frecvente este nesatisfacatoare pt. muzica. Alea-s pentru radioamatori :weedman:

Link spre comentariu

Teoretic cu traf de iesire.

până-l bobinez, durează...şi alea erau înseriate, deci pe 4 kohm, eu le-am separat, acum sunt căşti cu 2 kohm impedanţă...altceva nu scrie pe ele decât "RFT 4000 ohm"... şi au un cablu de conectare fioros de gros... "sârmele" alea două ar duce cu uşurinţă 3-4 amperi...ştiu că sunt mai nasoale, dar tot mai bune decât jafurile alea de căşti din comerţ, şi deocamdată n-am bani de cumpărat căşti (semi)profesionale...

Cred ca ai putea cauta pe net o schema de amplificator pentru galena...aia parca avea 2Kohmi impendanta

ok... dar cum naiba se zice în engleză "galenă"??? :smt017
Link spre comentariu

Uite aici mifTy, aveam nevoie sa imi fac un amplif pentru casti si am observat ca schema pe care o am merge si pentru 2000ohmi.Partea cea mai frumoasa la schema e ca se alimenteaza la doar 3V. Super tare; eu planuiesc sa il fac pentru a-l folosi la laptop, iar alimentarea o scot dintr-un port USB. O sa imi fac acum o varianta de test, pentru ca trebuie sa plec cateva zile din buc si doar in casti o sa pot asculta, apoi voi incerca o versiune pe SMD-uri; cand o sa il termin ca smd o sa pun cablajul, poa' mai trebuie cuiva :supz: Technical data: Current drain: 35mA per channel with 32 Ohms impedance headphones. Much less with higher impedance loads Output voltage: Above 2V peak-to-peak on all loads Sensitivity: 90mV RMS input for 2V peak-to-peak output Frequency response: Flat from 30Hz to 20KHz Total harmonic distortion @ 1KHz & 10KHz: Below 0.05% on 32 to 600 Ohms load and up to 1.5V peak-to-peak output. Below 0.1% at maximum output Unconditionally stable on capacitive loads

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări