MifTy Postat Iulie 24, 2006 Partajează Postat Iulie 24, 2006 am o pereche, vreau să le pun la PC, dar sună EXTREM de încet (cred şi eu ). l-am luat pe gogu la întrebări, dar până acum nu mi-a găsit o schemă de amplificator de căşti prevăzut pentru sarcină de 2 kohm... deci, are careva o schemă de amplificator de căşti cu impedanţa de 2 kohm?? :prayer: sau (măcar) ceva "indicăţii preţioase" de cum pot modifica o schemă de la sarcini de 4 - 250 de ohm la 2 kohm... notă: am pus topicul aici pentru că amplificatorul cu pricina se poate folosi şi la altceva, nu numai pentru PC... :weedman: Edit Bogdi16: Mutat la Documentatie Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 24, 2006 Partajează Postat Iulie 24, 2006 Cred ca ai putea cauta pe net o schema de amplificator pentru galena...aia parca avea 2Kohmi impendanta Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 24, 2006 Partajează Postat Iulie 24, 2006 Teoretic cu traf de iesire. Dar daca te incurca (virgula) castile, da-mi de stire :smt003 . Oricum, banda de frecvente este nesatisfacatoare pt. muzica. Alea-s pentru radioamatori :weedman: Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 25, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2006 Teoretic cu traf de iesire.până-l bobinez, durează...şi alea erau înseriate, deci pe 4 kohm, eu le-am separat, acum sunt căşti cu 2 kohm impedanţă...altceva nu scrie pe ele decât "RFT 4000 ohm"... şi au un cablu de conectare fioros de gros... "sârmele" alea două ar duce cu uşurinţă 3-4 amperi...ştiu că sunt mai nasoale, dar tot mai bune decât jafurile alea de căşti din comerţ, şi deocamdată n-am bani de cumpărat căşti (semi)profesionale...Cred ca ai putea cauta pe net o schema de amplificator pentru galena...aia parca avea 2Kohmi impendantaok... dar cum naiba se zice în engleză "galenă"??? :smt017 Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 25, 2006 Partajează Postat Iulie 25, 2006 incearca asta de la http://sound.westhost.com/project113.htm daca tot nu esti multumit de putere, mareste tensiunea de alimentare PS: ceva interesant si la http://sound.westhost.com/project100.htm Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 31, 2006 Partajează Postat Iulie 31, 2006 Uite aici mifTy, aveam nevoie sa imi fac un amplif pentru casti si am observat ca schema pe care o am merge si pentru 2000ohmi.Partea cea mai frumoasa la schema e ca se alimenteaza la doar 3V. Super tare; eu planuiesc sa il fac pentru a-l folosi la laptop, iar alimentarea o scot dintr-un port USB. O sa imi fac acum o varianta de test, pentru ca trebuie sa plec cateva zile din buc si doar in casti o sa pot asculta, apoi voi incerca o versiune pe SMD-uri; cand o sa il termin ca smd o sa pun cablajul, poa' mai trebuie cuiva :supz: Technical data: Current drain: 35mA per channel with 32 Ohms impedance headphones. Much less with higher impedance loads Output voltage: Above 2V peak-to-peak on all loads Sensitivity: 90mV RMS input for 2V peak-to-peak output Frequency response: Flat from 30Hz to 20KHz Total harmonic distortion @ 1KHz & 10KHz: Below 0.05% on 32 to 600 Ohms load and up to 1.5V peak-to-peak output. Below 0.1% at maximum output Unconditionally stable on capacitive loads Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum