Vizitator ProtoType Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Salut, am achizitionat zilele trecute un t amp 2400 si un canal este in clip, iar celalalt merge perfect. Am desfacut si are 2 sigurante/canal. pe cel in clip sigurantele erau puscate. Am schimbat sigurantele, ma refer ca am lipit 1 lita pe fiecare siguranta, si cum le-am pus la loc au puscat instantaneu. Apoi am inceput sa masor, am masurat tranzistori de pe canalul bun si mia dat o valoare de 0.22, pe cel defect 0 absolut.Intrebarea ce ma bate cel mai mult este daca schimb acesti finali si este alt defect poate sa mi arda? sau sa pun sigurante mai tari si sa las sa puste tot ce are de puscat? :)pe finali scrie Toshiba 2sc5200 si am vazut ca nu sunt scumpi si merita sa incerc. cu oricine am vorbit a zis ca nu merg reparate aceste statii si sa le trimit la reparat la thomann si ma va costa aproximativ 400 ron canalul nou nout complect. ceea ce nu vreau sa fac.Deci raman la ideia mea si vreau sa incerc. daca ma poate ajuta cineva, pot posta si niste poze. si daca chiar se ofera careva sa ma ajute putin mai mult putem face si un schimb de id-uri. MersiSunt incepator inrait , dar nu si batut in cap ) Link spre comentariu
popa ionut Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Salut, am achizitionat zilele trecute un t amp 2400 si un canal este in clip, iar celalalt merge perfect. Am desfacut si are 2 sigurante/canal. pe cel in clip sigurantele erau puscate. Am schimbat sigurantele, ma refer ca am lipit 1 lita pe fiecare siguranta, si cum le-am pus la loc au puscat instantaneu. Apoi am inceput sa masor, am masurat tranzistori de pe canalul bun si mia dat o valoare de 0.22, pe cel defect 0 absolut.Intrebarea ce ma bate cel mai mult este daca schimb acesti finali si este alt defect poate sa mi arda? sau sa pun sigurante mai tari si sa las sa puste tot ce are de puscat? :)pe finali scrie Toshiba 2sc5200 si am vazut ca nu sunt scumpi si merita sa incerc. cu oricine am vorbit a zis ca nu merg reparate aceste statii si sa le trimit la reparat la thomann si ma va costa aproximativ 400 ron canalul nou nout complect. ceea ce nu vreau sa fac.Deci raman la ideia mea si vreau sa incerc. daca ma poate ajuta cineva, pot posta si niste poze. si daca chiar se ofera careva sa ma ajute putin mai mult putem face si un schimb de id-uri. MersiSunt incepator inrait , dar nu si batut in cap )ala nu este un amplificator sa iti bagi tu mana in el,este clasa 2 step,nu ai nici o sansa sa il repari,nici daca ar fii cineva langa tine sa te impinga de la spate...si referitor la sigurante poti sa pui un "cui" mai bine.. Link spre comentariu
Vizitator ProtoType Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Mersi de sfat dar nu am curaj sa pun cui. am reparat si eu cateva electonice la viata mea, nu foarte multe ce este adevarat si nu amplificatoare din aceasta clasa. am reparat un amplificator micut de masina care de asemenea era in clip si dupa masurarea finalilor am ajuns la aceeasi concluzie. am schimbat finali si amplificatorul a mers perfect. Si am mai vazut un amplificator din aceasta clasa cu aceeasi problema ca si acesta si nu lam facut eu eu miam dat doar cu parerea si acela la facut. acum nu stiu dak ma mintit sau nu ca la facu el si ca a avut exact ce am avut eu. amplificatorul de masina este mult mai simplu pe langa acesta. Deci as dori cu adevarat un sfat. daca eu cred k imi prind urechile ma voi duce la un mester sa isi faca treaba. problema cea mai mare e ca este greu de gasit in partea asta unul sa isi faca treaba cat de cat repede si sa nu ma intinda jumate de an . amplificatorul este exact asa in interior http://i272.photobucket.com/albums/jj16 ... MK-X-1.jpg Nici in al meu nu se vede vreun defect. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Du-l la un depanator, dacă vrei să-l repari. Dacă vrei să faci experimente pe el, caută schema şi vezi ce ar putea avea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum