Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Jenzen Illuminator

Toyo Cris

Postări Recomandate

Dupa ceva timp am reusit sa finalizez si acest proiect. Nu am sa fac comentarii pe marginea acestui proiect decat ca sunt multumit de el. Descrierea proiectului o face foarte bine autorul proiectului Troels Gravesen si il gasiti aici: http://www.troelsgravesen.dk/Jenzen-Illuminator.htm

Finisajul l-am realizat din furnir si 2 straturi de lac.

O zi frumoasa.

Pozele sunt aici. (sper sa fi reusit sa postez pozele).

http://www.imagehosting.ro/view.php?filename=347035.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toyo Cris

4

• Luca

2

• player4

1

• xragon

1

Top autori în acest subiect

Felicitari, :aplauze :aplauze :aplauze

Peste cateva luni am de gand sa fac si eu un proiect in sistem Bass Reflex cu fix aceasi basi si tweetere dar cu medie revelator 15M/4531K00

Poti da mai multe detalii:

-Cum ti se pare ca suna comparativ cu alte boxe pe care le detii / le-a detinut.

-De unde au achizitionat difuzoarele si cat au costat.

in linku pus de tine nu se vede decat 1 poza, poti repune pozele pe postimage.org .

Link spre comentariu

Multumesc pentru urari si atentionare. Am pus din nou pozele aici: http://postimage.org/toyo_cris

Componentele si difuzoarele sunt achizitionate de pe Europe Audio (acolo gasesti si preturile), furnirul este achizitionat de la Holver. Detin inca toate incintele facute de mine. Exista diferente destul de mari intre proiecte, din punctul meu de vedere toate proiectele au fost reusite (bineinteles ca este luat in considerare si pretul proiectelor cand fac comparatia). Acest proiect este o reusita, am asteptat cu nerabdare sa finalizez acest proiect. Sunetul este mai "cald" comparativ cu proiectele incintelor Visaton. Trebuie sa mai fac cateva auditii, abia le-am terminat. Il astept de d-ul Yoshiro pe la mine sa facem si cateva masuratori. Oricum, orice caracterizare a sunetului este de prisos, totul tine de "gusturi". Trebuie sa le asculti, sa-ti poti face o parere.

Link spre comentariu

Nu cred ca le lipseste ceva. Toate incintele sunt de vanzare pentru ca pot sa-mi fac altele (mai ales acum cand am o dotare de scule achizitionate pentru confectionarea de incinte). Le-am confectionat din curiozitate si placere. Cand pustii mei vor mai creste un pic, sigur voi duce si acasa o pereche.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări