Vizitator bogdanbogdan12 Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Salut!Am o dacia 1310 cu instalatie GPL si vreau sa stiu daca se poate modifica asazisul afisaj cu 5 leduri de la butonul de GPL.El indica din 10 in 10 litri de gaz.Se pot pune mai multe leduri sa indice macar din 5 in 5 litri?Se poate pune vreun aparat de masura modificat sa indice de exemplu voltajul in functie de cati litri de gaz am?Sau altceva,un ceas,nu mai stiu.Multumesc mult. Link spre comentariu
validae Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Nu se poate fiindca ar trebui modificat si traductorul din rezervorul de gaz. Link spre comentariu
Vizitator bogdanbogdan12 Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 ok,mersi pentru raspuns. Link spre comentariu
eugenbt Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Traductorul din rezervorul de gaz nu este pe acelasi principiu ca orice traductor dintr-un rezervor cu lichid (benzina, motorina, apa)? deci, teoretic, poti sa-i pui afisaj pe care sa vezi si jumatatea de litru pe care o mai ai in rezervor. Link spre comentariu
validae Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Pai atunci da-i omului un raspuns complet, nu teoretic ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum