Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stroboscop din blitz de aparat de fotografiat

Vizitator nick_boby

Postări Recomandate

Vizitator nick_boby

Sal! As vrea sa-mi construiesc un stroboscop dintr-un blitz profesional atasabil la aparatele de fotografiat.Am dat un search prin forum si nu am gasit nici o schema Stroboscop din blitz de aparat de fotografiat.Ma pate ajuta cineva si pe mine?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• pid

1

Top autori în acest subiect

Vizitator commy

Sal! As vrea sa-mi construiesc un stroboscop dintr-un blitz profesional atasabil la aparatele de fotografiat.Am dat un search prin forum si nu am gasit nici o schema Stroboscop din blitz de aparat de fotografiat.Ma pate ajuta cineva si pe mine?

nick_boby incearca pe adresa asta ar trebui sa gasesti piesele de care ai nevoie si schemahttp://www.niqro.as.ro/strobo1.htmbafta
Link spre comentariu
Vizitator nick_boby

am urmarit schemele si doua componente nu stiu exact ce suntQ1 - 106SCRL2 - Neon Bulb (asta cred ca este starterul de la o instalatie de neon)

Link spre comentariu

q1 e un tiristor care sa reziste la macar 1A si 600VL2 este un bec cu neon din alea care gasesti in creioanele de tensiune sau in unele intrerupatoare care se aprind de le vezi noaptea. nu are nici o treaba cu starterul de la lampile cu tuburi fluorescente

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări