Vizitator Austin Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Salutare baieti, am o problema cu care nu m-am mai intalnit pana acum. Ideea e asa: mi-am insusit de la cineva sistemul din titlu, era defect, pt a-l repara si folosi in bucatarie la cafea sau cand am treaba pe acolo, ca sa nu bubuie toata casa si implicit la vecini sistemul din dormitor. L-am demontat, si am vazut ca placa a mai suferit o incercare de reparare de catre un "electronist". Cred ca umblase cu un pistol de lipit prost, pt ca stricase o gramada de linii de cablaj pe placa, si a facut niste punti "dupa ureche". Am gasit o poza pe net cu placa, am facut corect toate puntile, am schimbat sursa stabilizata pt circuitul de pre-amp si comanda, iar acum functioneaza, DAR: cand dau mai tare, de la o anumita putere (valoare fixa, oricum as regla din egalizator, figurile le face din acelasi punct), basul intra intr-o trepidatie constanta, o baraiala, cu frecventa constanta. care dispare daca dau la minim sau il opresc de tot, desi satelitii functioneaza fara probleme in continuare. Finalul e un TDA7377 cu 4 iesiri: 2 pt sateliti, 2 in punte pt bas. Pe egalizare am un LM1036N, care, iar era ciudat: Iesea doar un canal din el, si cand am incercat cu o casca sa vad care e cu buba, cand a pus firul pe condensatorul canalului cu problema, s-a deblocat si de atunci merge bine; am considerat ca era condensatorul blocat... (cred). Un alt comportament, care banuiesc eu ca nu ar trebui sa existe, este ca se aude un fasait de fond constant cand rotesc volumul/reglajele, iar reglajul de bas daca e la minim sau maxim, scoate zgomot de fond in bas. Unde ar putea fi problema ca eu am clacat Link spre comentariu
Vizitator Austin Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Nimic?! Nici o idee?Ca un edit: schimbat TDA 7377 fiindca la testul cu casca inaintea intrarii in TDA se auzea ok, insa comportamentul e identic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum