wwwglro Postat Iulie 24, 2006 Partajează Postat Iulie 24, 2006 Salutare. Problema nu este de natura electronica ci ...mecanica.Tre sa dau jos tamburul ca mi s-au stricat rulmentii de pe ax (a intrat apa la ei si acum huruie)dar nu stiu cum sa scot garnitura aia mare de cauciuc de pe rama hubloului. Daca stie cineva... multumesc anticipat. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 24, 2006 Partajează Postat Iulie 24, 2006 Nu am desfacut Indesit, dar la cele in care mi-am bagat nasul aveau un colier care tine garnitura aia pe cuva. Nu prea ai mult loc, dar mai demontezi chestiile care te incurca. De obicei te incurca tavita pentru detergent. Link spre comentariu
Vizitator dtdajma Postat Iulie 25, 2006 Partajează Postat Iulie 25, 2006 Garnitura este prinsa pe partea exterioara a carcasei printr-un inel din sarma otelita. Se scoate aceasta siguranta prin eliberarea capetelor, care constructiv sunt fixate in diferite moduri. Din experienta iti spun ca intradevar trebuie desfacuta, dar se pune gestul de greu inapoi. Sau poti sa desfaci colierul cu surub care prinde garnitura de cuva.Presupun ca este o masina de spalat cu incarcare orizontala. Link spre comentariu
wwwglro Postat Iulie 25, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2006 Merci. O sa incerc Link spre comentariu
Vizitator nanu111 Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Salutare. Problema nu este de natura electronica ci ...mecanica.Tre sa dau jos tamburul ca mi s-au stricat rulmentii de pe ax (a intrat apa la ei si acum huruie)dar nu stiu cum sa scot garnitura aia mare de cauciuc de pe rama hubloului. Daca stie cineva... multumesc anticipat.este vorba de un inel de otel cu arc la capetenui nevoie sa desfaci arcul ci doar sa bagi un varf de surubelnita (sa nu tai garnitura) si sa l scoti , se intande si revine inapoidar mai o probl mai incolotre sa scoti cauciucul si de pe carcasa cuveiacolo e bubain general au mai multe cleme din otel arcuitesa insemnezi cu ceva pozitzia cauciucului acoloun semn doua nu stricabaftamai usor cu ciocanul in ax si rulmenti:) ciao Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum