zarra68 Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Merci Vio,pe la lui fcon il am,data viitoare,aduc si eu o jucarie interesanta zic eu. Link spre comentariu
morpheusRO Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Vio..... a facut o propunere foarte generoasa care se doreste un club al lamparilor.La prima intalnire a fost ca la orice inceput si cu bune si cu mai putin bune..Eu imi doresc sa reuseasca aceasta initiativa si ma implic cu placere la constituirea acestui club.Vin cu dorinta sa comunicati intentia de participare pentru 25 mai 2013 la o noua intalnire indiferent daca aveti sau nu ceva de prezentat ( putem comenta probleme legate de surse de semnal, amplifuri audio pe lampi, etc...) Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Vio..... a facut o propunere foarte generoasa care se doreste un club al lamparilor.La prima intalnire a fost ca la orice inceput si cu bune si cu mai putin bune..Eu imi doresc sa reuseasca aceasta initiativa si ma implic cu placere la constituirea acestui club.Vin cu dorinta sa comunicati intentia de participare pentru 25 mai 2013 la o noua intalnire indiferent daca aveti sau nu ceva de prezentat ( putem comenta probleme legate de surse de semnal, amplifuri audio pe lampi, etc...)Se face,ne vedem Simbata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum