Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Clubul lamparilor- loc de intilnire al pasionatilor de lampi

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Am o propunere,cine doreste ,sa ne intilnim odata pe luna ,in incinta Electromagnetica.Pun eu la dispozitie sala unde am mai facut asemenea intilniri,o sa aduc trei perechi de incinte,citeva cd-playere,oricine poate aduce orice aparatura.Intilnirile au ca scop:socializareaschimb de experientaprobat de tuburi,pe catometrul meuun loc unde incepatorii pasionati pot primi sfaturi de la cei cu experienta in tuburiAstept si alte propuneri din partea voastra

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• zarra68

2

• Untold

2

• saptemari

1

Top autori în acest subiect

Cu puţina mea experienţă din domeniu mă ofer să ajut şi eu, singura temere e că nu vor fi aşa de mulţi harnici încît să apară lunar realizări noi. Sper să mă înşel şi să avem parte de surprize interesante. Sigur mai sînt în zona capitalei lămpari necunoscuţi, care nu postează pe forum. La fel cei din provincie, dacă se pot deplasa cu sculele (greutatea e întotdeauna o problemă mare, ca şi mijloacele de transport), ar fi foarte interesant.......................- Propun ca exemplarele cele mai reuşite şi apreciate să fie prezentate aici, cu poze, date, nu neapărat şi scheme detaliate dacă fac parte dintr-o dezvoltare comercială... totul de comun acord cu realizatorii lor. - Poze generale, de grup, de la fiecare întîlnire să fie postate aici. - Comentariile aiurea, făcute doar la vederea pozelor, fără a participa la întîlniri, să fie şterse cu ajutorul stăpînirii. Să ne civilizăm şi noi, să arate măcar această secţiune a forumului ca cele din străinătate pe care le tot admirăm.- Poate reuşim să stabilim un material de test general (CD de test), folosibil ptr toate variantele de amplifuri. - Testarea amplifurilor să includă obligatoriu şi acest material, pe lîngă materialul realizatorilor.- La fel, poate reuşim să stabilim nişte reguli şi norme ptr amplifurile pe lămpi autohtone, aşa cum au făcut de-a lungul vremii înaintaşii din ţările cu tradiţie audio.- Ar fi de preferat să nu se facă clasamente, ptr a nu descuraja pe nimeni. Orice realizare e binevenită.ETC...

Link spre comentariu

Nu conteaza ca nu apar lunar noi amplificatoare, dat fiind timpul limitat se pot audia 2-3 luni la rand amplificatoarele de exceptie pentu o mai buna asezare a auditiilor pe diferite feluri de muzica.Pe de alta parte mai multi useri care nu pot participa din prima pot asculta in luna urmatoare amplificatoarele si pot socializa, schimba pareri.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Ne vedem pe data de 30.03.2013? e ultima Simbata din luna aceasta,stiu... poate este ptea recent,ar fi bine macar sa punem tara la cale pt urmatoarele intilniri.Ora 12 e ok?

Link spre comentariu

Cine doreşte să participe la o întîlnire, fie de prezentare a unor realizări proprii, fie de lucru, sîmbătă 30.03.2013, să-şi anunţe prezenţa aici. Propun ora 12:00, dar poate fi şi mai devreme.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Eu as veni chiar cu un amplificator, insa n-as dori, totusi, sa va deranjati numai pentru mine!

Nu e nici un deranj,eu si Adrian venim oricum,eu ajung mai tirziu ,pe la ora 14,luati legatura cu Adrian ,el vine mai devreme,astept cu nerabdare sa vad ampul
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări