Vizitator Iernatic Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Salut tuturor. Caut de catava vreme o alternativa la incarcatoarele USB originale de la iPhone sau iPod/iPad. Am vazut tot felul de prelungitoare de priza cu porturi USB dar nu stiu daca sunt de incredere. Problema mare cu produsele pe care le-am gasit aici, pe internet, e ca in cele mai multe cazuri, nu pot incarca un iPad (multe dintre ele nu scot decat 1 Amper si iPad-ul are nevoie de 2.1). As prefera ceva care se baga in priza si la celalat capat are cateva iesiri USB. Are cineva vreun sfat? Multumesc, Dinu Dr.L: am editat nitel Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 IPad-ul nu incarca numai cu incarcatorul de 2,1A. Incarca si cu 1A sau cel clasic la 500mA dar mai lent sau doar in anumite conditii (sleep mode). Problema este la detectia tipului de incarcator si care nu corespunde cu puterea reala pe care o poate debita incarcatorul (sau pe scurt, un incarcator "fake"). Adica, daca e un incarcator ieftin care poate da 1,8-1,9A si este setat pentru 2,1A atunci IPod-ul se va opri indicand eroarea. Solutia este sa desfaceti incarcatorul si sa modificati rezistentele astfel incat sa il setati pe 1A. Un link ajutator (Eng): http://www.ladyada.net/make/mintyboost/icharge.html LE: Aici am discutat de incarcatoare care se "baga" in priza si nu de struto-camile gen prelungitoare cu usb incorporat. LE1: cred ca asta te intereseaza (Eng): http://www.righto.com/2012/10/a-dozen-u ... le-is.html ultimul tabel din pagina. Acolo sunt date valorile rezistentelor de modificare si comparatia intre incarcatoare. Link spre comentariu
Vizitator Iernatic Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Multmesc mult pentru raspuns. Nu sunt electronist, asa ca nu pot sa desfac incarcatoarele ca se le modific. Intrebarea mea nu a fost destul de clara. Eu caut o posibilitate sa incarc mai multe telefoane in acelasi timp, de la o singura priza. Am gasit, pe Amazon, un incarcator cu patru iesiri USB, doua de 2.1 A si doua de 1 A (in poza). L-am cumparat pentru mine si-ar merge si in Romania, cu un adaptor pentru stecher (merge si la 110 V si la 220 V).As prefera, totusi, sa cumpar ceva construit pentru 220 V, de la bun inceput. Problema mare e ca nu stiu ce se gaseste in Romania si in ce sa am incredere si aici am nevoie de un sfat de la cineva priceput. Multumesc mult, Dinu Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Pai daca respectivul incarcator e facut sa mearga si la 220V, nu-i nici o problema... Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Exista incarcatoare Well compacte, dau 5V/1A, ti-ar trebui un "splitter" USB care se poate face. O sursa 5V/2A care chiar scoate atata o gasesti si cu 20-25lei, sunt pline forumurile, iti mai trebuie mufe USB si o carcasa, montajul ar iesi sub 50lei.Am testat 2 hub-uri USB cu alimentare auxiliara 5V/2A, stabilizarea lor nu le permite sa scoata atat, ca ar fi fost si asta o idee. S-ar putea folosi un hub cu 4 porturi conectand alimentarile direct la mufa. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Sursa trebuie si limitare de curent...iar asa ceva e mai greu de gasit!Fara limitare de curent, intr-adevar se gasesc fara probleme Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 cauta incarcator de htc diamond am vazut la 18 lei bucata dar modelul cu mufe usb nu cu fir acest incarcator scoate 1A si incarca relativ rapid un acc de 1200mha (1 ora )vorbesc de acumulator de nokia N97 MINIincearca pe la magazinele de gsm onlinePS am observat ca esti plecat din tara? Link spre comentariu
Vizitator Iernatic Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Asa e Ady, locuiesc in America, din 1995. Nepotii mei si-au pierdut incarcatoarele de la telefoane si m-au rugat sa le aduc de aici. Tot ce se face aici merge si la 110 V si la 220 V, doar ca mi-ar fi mai simplu sa le iau din Romania. Doar ca mi-e teama sa iau orice, un cablu de proasta calitate poate sa-ti strice telefonul si nu se merita. Cred ca pana la urma am sa iau incarcatorul din poza - doar pentru ca e mai mare si, poate, mai greu de pierdut. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Ma bucur sa vad ca spiritul de ajutor si creativitatea romaneasca inca mai functioneaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum