ARICIU2009 Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Am un invertor Tehnoweld pwi200.60gi care nu da tensiune e iesire.Mosfeturile sunt bune,la fel diodele pe iesire.La partea de comanda nu are oscilatie.Aici are doua placute imprimate ceramice unul pentru pwm si altul protectie .Pe partea de pwm are integratul L5991A plus unul smd cu 5 pini L272 care cred ca e un single comparator.As avea nevoie de o schema pentru acest model.Pe placa scrie Di Mario epi5220.Am cautat pe net dar nu am gasit mare lucru.La italienii de la ep sistems am gasit doar un manual cu pcb-uri.ms. Link spre comentariu
validae Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Vezi ca sunt site-uri rusesti care au cam orice documentatie existenta.Cauta pe acest forum cereri similare de documentatie. Link spre comentariu
ARICIU2009 Postat Martie 23, 2013 Autor Partajează Postat Martie 23, 2013 da-mi niste linkuri de site uri..eu stiu doar de vavodin.ru Link spre comentariu
validae Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 mastercity ru forum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum