Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tranzistori contrafacuti

Postări Recomandate

Cumparati cite unul din fiecare, si ii ciocaniti.

Asta suna cam ca Bula care a cumparat chibrituri, dar inainte de a le plati le-a aprins pe toate ca sa vada daca-s bune...

Sau, va uitati prin anunturile de pe forum, la sectiunea vinzari, poate si prin al meu... :nebun:

Good point !
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator PetruV

DE la magazinul cu scarile inguste cu vopsea portoclie am cumparat si eu ceva amplificatoare chip si doar 2 au mers,leam desfacut si e cam mic chestia de silicon,fiind lm1875t

Link spre comentariu

Salut, am spart si eu astazi 2 bucati, primul e din lotul care am reparat amplifu ca am luat mai multi , al-2-lea este unul defect scos din amplif in urma reparatiei se vede un pic diferenta dar nu mare rau. astazi am luat iar toata placa la verificat tensiuni, curent de mers in gol , tranzistori etc. Nu mai ramane decat sa cumpar alti finali si daca face tot la fel cred ca dau cu ea de la etaj.

post-28796-139829608259_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salut, am spart si eu astazi 2 bucati, primul e din lotul care am reparat amplifu ca am luat mai multi , al-2-lea este unul defect scos din amplif in urma reparatiei se vede un pic diferenta dar nu mare rau. astazi am luat iar toata placa la verificat tensiuni, curent de mers in gol , tranzistori etc. Nu mai ramane decat sa cumpar alti finali si daca face tot la fel cred ca dau cu ea de la etaj.

Cel din stinga, este FAKE.S-au smekerit si ei, pun jonctiuni mai mari, sa nu crape instant, sa zica omul ca "sint d'aia buni", in realitate tot stifturi cu beta sub 10, sint in interior.Mai buni erau tranzistorii pe care ii vindeau "tigancile la Academie", acum 25+ ani, de le luau de la groapa de gunoi, si le vindeau apoi.
Link spre comentariu

Nu ai bani, NU faci!

E simplu.

Sau cumperi cacaturi, dupa cera apari pe forum cu intrebari de genul:

De ce oscileaza, de ce nu functioneaza, de ce s-a ars, de ce se incinge, de ce nu pot regla bias, de ce nu pot regla offset, etc...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări