andrei florin Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 am aceasta consola cechh04.vreau sa stiu daca scrie pe ea blueray ce inseamna. pot vedea filme de pe blueray B sau numai pt jocuri este? ms Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Da poti viziona filme format blu-ray .....dar cred ca numai originale, cele piratate doar daca este modata Link spre comentariu
andrei florin Postat Martie 22, 2013 Autor Partajează Postat Martie 22, 2013 o modare cam cat costa? si daca e blueray de ce nu scrie in descrierea lui ce codecuri foloseste la video. am observat ca are iesire hdmi dar nu mam gandit ca e pt filme...imi puteti spune modelul acesta cechh04 cam cat costa ,unul second am gasit la cineva.. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Nu stiu nu ma pricep la preturi,dar sigur citeste filme blu-ray ! ! ! si iesirea hdmi poate fi si pt filme si pt jocuri .....este o ca o iesire normala Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum