radorim Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 buna,am un dvdram matshita uj 862 as,intr-un leptop asus,iar susnumuta u.o.nu-mi mai citeste nici un dvd,nici originale nici facute,doar unele cd-uri:ce cod regional ar trebui sa pun acolo unde trebuie ca sa vada toate suporturile?(sau ce alta varianta este!?...din cite stiu eu nu-s epuizate cele 5 optiuni...baietii mei faceau instalarile,au fost doua,cred!multumesc anticipat! Link spre comentariu
mastodontu Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 buna,am un dvdram matshita uj 862 as,intr-un leptop asus,iar susnumuta u.o.multumesc anticipat!daca va fii curatat si tot la fel merge, trebuie altul nou. chiar si second se gasesc la pret foarte bun.si acuma: nene, uite aici http://www.dex.ro/, consulta-l putin, scrie-ne corect ca sa inteleaga toata lumea care-i problema si cu mare placere te ajutam. Link spre comentariu
radorim Postat Martie 26, 2013 Autor Partajează Postat Martie 26, 2013 mastodontu...ti-ai ales bine nickul...!!!!bine ca stii sa citesti ,ca de inteles nu mai e cazul(de la diacritice,cred!!!)...nu te mai baga in seama si lasa pe cei ce pricep si se pricep sa raspunda,ca pentru tine se pare ca e dificil!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum