Vizitator cristi26_gabor Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Buna ziua! De curand mi-am achizitionat un raspberry pi (mini calculator).Dupa cum stiti memoria acestuia este prin card. Vreau sa fac un card bootabil cu sistemul de operare rasbian de pc-ul meu cu windows. Problema e:card readearul pc-ul s-a stricat de curand. M-am gandit sa montez cardul in telefon, iar de pe calculator pe telefon sa fac cardul bootabil. Risc sa imi prajesc telefonul? Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 S-ar putea sa mearga... Daca iti apare cardul ca Mass storage device si nu ca media device, ar trebui sa mearga. Link spre comentariu
Vizitator cristi26_gabor Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 E modul storage device, dar imi apare o mica atentionare in genul : "If you use a phisycal device to make a bootable sd card, you may corupt the device"....sunt putin sceptic, totusi ma gandesc ca daca e in modul sotrage device nu are treaba cu sistemul doar cu mediul de stocare. Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Eu stiu ca am partitionat cardul intr-un desire din linux (parca). Nu era pentru Pi dar nu a patit nimic telefonul. Link spre comentariu
Vizitator cristi26_gabor Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Mi-am luat inima in dinti, si uite ca a mers. Urmeaza cateva ore de testare !!!. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum