mastodontu Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Novice, nu cred ca esti in postura potrivita pentru a spune aceste lucruri. Daca ai avea putina experienta, nu te-ai repezi de dragul de a contrazice si aici nu ma refer neaparat la ceea ce spun eu.Daca e asa cum spui, ofera-ne te rog niste argumente care sa sustina ceea ce zici, ca na, poate ca avem vreun expert printre noi. Cine stie, poate ca reinventeazi windows-ul. Astept!Mi-am expus de mai multe ori argumentele. Sau ma contrazici asa, ca ti se pare ca e "mai smecher" win 8?Spunand : Doi la mana, am dat exemplu de os care e actual si nu "mananca" atat de multe resurse precum xp sau w7, tocmai pentru ca e pentru portabile! la ce laptop are cel mai bine ar merge w98, xp-ul cu toate update-urile, cere si el deja 2gb rami. releva iarasi "cunostintele dumitale din domeniul it" obtinute probabil citind newslettere de la vre revista. Si inca ceva, exista sectiunea balci. multumesc Link spre comentariu
Matrixu Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 In prima faza ca sa instaleze pe 512 Mb de RAM, atat in cazul WIN8 cat si WIN8, va trebui editata imaginea ISO a kitului de instalare pentru a inlatura limitarea de 1Gb de RAM. Din start daca se detecteaza mai putin de 1 Gb de RAM, instalarea se opreste. Google te poate ajuta usor. De mers va merge dar va fi vai de mama lui. E posibil cum zic unii mai sus ca WIN8 sa mearga mai bine ca WIN7. Am facut si eu un test cu WIN8 si pe acelasi sistem, bate la fund WIN7 in ceea ce priveste rapiditatea de bootare. Bine'nteles nu se pune in discutie faptul ca nu va fi disponibil Aero deoarece resursele sunt mai putin decat minime.Stima Link spre comentariu
amassive Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Novice, nu cred ca esti in postura potrivita pentru a spune aceste lucruri. Daca ai avea putina experienta, nu te-ai repezi de dragul de a contrazice si aici nu ma refer neaparat la ceea ce spun eu.Daca e asa cum spui, ofera-ne te rog niste argumente care sa sustina ceea ce zici, ca na, poate ca avem vreun expert printre noi. Cine stie, poate ca reinventeazi windows-ul. Astept!Mi-am expus de mai multe ori argumentele. Sau ma contrazici asa, ca ti se pare ca e "mai smecher" win 8?Spunand : Doi la mana, am dat exemplu de os care e actual si nu "mananca" atat de multe resurse precum xp sau w7, tocmai pentru ca e pentru portabile! la ce laptop are cel mai bine ar merge w98, xp-ul cu toate update-urile, cere si el deja 2gb rami. releva iarasi "cunostintele dumitale din domeniul it" obtinute probabil citind newslettere de la vre revista. Si inca ceva, exista sectiunea balci. multumescesti total deplasat, argumente am dat deja, oricum postul de care te-ai luat de mine nu era adresat celui cu problema... dar ai simtit tu nevoia sa mai faci un post la numar, din ce am citit din posturile tale habar n-am ce cauti pe forumul asta n-ai nici in clin nici in maneca nici cu electronica nici cu IT-ul, cred ca ar fi pentru a 10-a oara cand te-as reclama staff-ului pentru bagari in seama aiurea. chestia cu w8, instaleazal pe un comp identic cu altul cad-ul si vezi cum se misca de la un sistem la altul, pe w8 autocad 2013 n-ai timp sa clipesti, pe 7 si xp te duci sa-ti faci o cafea... si credema copile ca am testat pe barba mea. P.S. sectiunea balci e pentru tine, acolo poate ai habar de ce manele si alte tampenii mai apar noi prin romania! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum