Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cerinte sistem pentru sistemul de operare Windows 7

Vizitator nelu_742000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• amassive

4

• mastodontu

4

• cristian_draghiescu

1

• lavynyu

1

Se poate daca acei 512m rami sunt intregi adica sa nu-ti pape placa video din ei,dai clic dreapta pe my computer si clic stinga pe properties si acolo dacai ai 512m memorie merge dar o sa-ti mearga mai incet din cauza ramului. :freaza:

Link spre comentariu
Vizitator nelu_742000

Se poate daca acei 512m rami sunt intregi adica sa nu-ti pape placa video din ei,dai clic dreapta pe my computer si clic stinga pe properties si acolo dacai ai 512m memorie merge dar o sa-ti mearga mai incet din cauza ramului. :freaza:

multumesc mult de ajutor o zi buna
Link spre comentariu

se poate instala windows 7, insa pe acel sistem CATEGORIC NU VA FUNCTIONA corect windows 7.in conditii optime windows 7 merge de la platforma dual-core in sus si cu un minim de 1GB ddr2, in sus.

Link spre comentariu
Vizitator nelu_742000

se poate instala windows 7, insa pe acel sistem CATEGORIC NU VA FUNCTIONA corect windows 7.in conditii optime windows 7 merge de la platforma dual-core in sus si cu un minim de 1GB ddr2, in sus.

mersi am incerca si nu a mers o zi buna
Link spre comentariu

win 7 cu toate artificiile lui are nevoie de cel putin 2 giga de ram, fara aero merge cat de cat cu 1 giga, mie cu toate prostiile lui imi papa 11% din rami, fara alte programe deschise (am 16giga).

Link spre comentariu

Win 7 are nevoie minim de 2 giga ram dar si asa la unele aplicatii cam gandeste mult cel putin eu nu sunt multumit de viteza de lucru ! Si cand ma gandesc ca win xp sp3 zbura cu un singur ram de 1 giga dar asta e tehnologia !

Link spre comentariu

Win 7 are nevoie minim de 2 giga ram dar si asa la unele aplicatii cam gandeste mult cel putin eu nu sunt multumit de viteza de lucru ! Si cand ma gandesc ca win xp sp3 zbura cu un singur ram de 1 giga dar asta e tehnologia !

Instaleaza-ti 8-ul, arata el mai a tableta, dar zboara pe sisteme vechi.
Link spre comentariu
Vizitator nelu_742000

Instaleaza-ti 8-ul, arata el mai a tableta, dar zboara pe sisteme vechi.
ok daca imi dati un linc de unde sal iau il instalez si le multumesc la toti pentru sfaturi
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

NU vem ce cauta cu windows 8 pe acea configuratie.Windows 8 este un sistem de operare deloc asemanator cu windows 7, xp, samd. Chiar daca totusi insistati, windows 8 este in principal dedicat aplicatiilor multimedia si device-urilor portabile de tip tableta si alte treburi de acest gen.Lasa-i pe baietii care se dau mari ca si-au instalat windows 8, ca nu e ceea ce crezi.

Link spre comentariu

NU vem ce cauta cu windows 8 pe acea configuratie.

Unu la mana, invata sa scrii prima data si mai apoi da sfaturi.

Doi la mana, am dat exemplu de os care e actual si nu "mananca" atat de multe resurse precum xp sau w7, tocmai pentru ca e pentru portabile! la ce laptop are cel mai bine ar merge w98, xp-ul cu toate update-urile, cere si el deja 2gb rami.

Trei la mana, iar te-ai bagat aiurea fara sa fi dat vreun sfat, doar ca sa ai posturi la numar!.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări