Vizitator nelu_742000 Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 am un leptop dell inspiron 8000 cu 512 ram si procesor 1 gz se poate instala wim7 va multumesc anticipat o zi buna Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Se poate daca acei 512m rami sunt intregi adica sa nu-ti pape placa video din ei,dai clic dreapta pe my computer si clic stinga pe properties si acolo dacai ai 512m memorie merge dar o sa-ti mearga mai incet din cauza ramului. Link spre comentariu
Vizitator nelu_742000 Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Se poate daca acei 512m rami sunt intregi adica sa nu-ti pape placa video din ei,dai clic dreapta pe my computer si clic stinga pe properties si acolo dacai ai 512m memorie merge dar o sa-ti mearga mai incet din cauza ramului. multumesc mult de ajutor o zi buna Link spre comentariu
mastodontu Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 se poate instala windows 7, insa pe acel sistem CATEGORIC NU VA FUNCTIONA corect windows 7.in conditii optime windows 7 merge de la platforma dual-core in sus si cu un minim de 1GB ddr2, in sus. Link spre comentariu
Vizitator nelu_742000 Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 se poate instala windows 7, insa pe acel sistem CATEGORIC NU VA FUNCTIONA corect windows 7.in conditii optime windows 7 merge de la platforma dual-core in sus si cu un minim de 1GB ddr2, in sus.mersi am incerca si nu a mers o zi buna Link spre comentariu
mastodontu Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 atunci fie calculatorul are o problema, fie nu a fost instalat win corect. Link spre comentariu
amassive Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 win 7 cu toate artificiile lui are nevoie de cel putin 2 giga de ram, fara aero merge cat de cat cu 1 giga, mie cu toate prostiile lui imi papa 11% din rami, fara alte programe deschise (am 16giga). Link spre comentariu
lavynyu Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Win 7 are nevoie minim de 2 giga ram dar si asa la unele aplicatii cam gandeste mult cel putin eu nu sunt multumit de viteza de lucru ! Si cand ma gandesc ca win xp sp3 zbura cu un singur ram de 1 giga dar asta e tehnologia ! Link spre comentariu
amassive Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Win 7 are nevoie minim de 2 giga ram dar si asa la unele aplicatii cam gandeste mult cel putin eu nu sunt multumit de viteza de lucru ! Si cand ma gandesc ca win xp sp3 zbura cu un singur ram de 1 giga dar asta e tehnologia !Instaleaza-ti 8-ul, arata el mai a tableta, dar zboara pe sisteme vechi. Link spre comentariu
Vizitator nelu_742000 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Win 7 are nevoie minim de 2 giga ram dar si asa la unele aplicatii cam gandeste mult cel putin eu nu sunt multumit de viteza de lucru ! Si cand ma gandesc ca win xp sp3 zbura cu un singur ram de 1 giga dar asta e tehnologia !Instaleaza-ti 8-ul, arata el mai a tableta, dar zboara pe sisteme vechi. ok daca imi dati un linc de unde sal iau il instalez si le multumesc la toti pentru sfaturi Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Iată ce spune Microsoft : http://windows.microsoft.com/ro-ro/wind ... quirements http://windows.microsoft.com/ro-ro/wind ... quirements Cu 512 Mb RAM, răspunsul este NU în ambele cazuri. Link spre comentariu
Vizitator nelu_742000 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Iată ce spune Microsoft :http://windows.microsoft.com/ro-ro/wind ... quirementshttp://windows.microsoft.com/ro-ro/wind ... quirementsCu 512 Mb RAM, răspunsul este NU în ambele cazuri.multumesc mult de sfaturi Link spre comentariu
valio_32 Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Incearca o verificare cu a computerului cu http://www.microsoft.com/en-us/download ... aspx?id=20. Link spre comentariu
mastodontu Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 NU vem ce cauta cu windows 8 pe acea configuratie.Windows 8 este un sistem de operare deloc asemanator cu windows 7, xp, samd. Chiar daca totusi insistati, windows 8 este in principal dedicat aplicatiilor multimedia si device-urilor portabile de tip tableta si alte treburi de acest gen.Lasa-i pe baietii care se dau mari ca si-au instalat windows 8, ca nu e ceea ce crezi. Link spre comentariu
amassive Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 NU vem ce cauta cu windows 8 pe acea configuratie.Unu la mana, invata sa scrii prima data si mai apoi da sfaturi.Doi la mana, am dat exemplu de os care e actual si nu "mananca" atat de multe resurse precum xp sau w7, tocmai pentru ca e pentru portabile! la ce laptop are cel mai bine ar merge w98, xp-ul cu toate update-urile, cere si el deja 2gb rami. Trei la mana, iar te-ai bagat aiurea fara sa fi dat vreun sfat, doar ca sa ai posturi la numar!. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum