Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led Samsung

Postări Recomandate

Problema e in felul urmator.

Am si eu ledul asta : http://www.samsung.com/global/business/ ... 4301BL.pdf

Si vreau ca tot taranul sa mi-l pun pe post de pozitii/daylight la masina.

Intreb si eu la cunoscatorii in ale ledurilor:

Cum pare comparativ cu alte leduri chinezesti de pe piata? (calitate,randament,ungihi)

Pot face o sursa de curent constant liniara sa il alimentez de la 12v?

Cam ce curent pot sa dau in el pe o perioada mai lunga fara sa il prajesc. In pdf e dat cu 300mA in mod torch si 1.3A pentru 300mS curent maxim.

Adica pot sa il tin cu 500mA sau e bine sa ma rezum la 300mA?

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bluey

3

Top autori în acest subiect

Nu imi trebuie DRL pana nu devin obligatorii.Cel putin nu sorcovele alea de le au toti bagate in faruri.Dar o pozitie ceva mai puternica e ok pe post de DRL mai ales daca e cu led.Din acelasi motiv din care nu imi pun xenuon de buoss pe masina.Chestia cu radiatorul e dubioasa ca vreau sa il pot indesa pe gaura becului de pozitie.Deci trebuie sa scotocesc dupa o chestie cilindrica cu multe aripioare si eventual goala in interior sa pot baga sursa acolo.Ma incanta mult lupa aia pe care o are ledul asta.E un led de blitz de Galaxy S2 pentru cine nu stia.

Link spre comentariu
Vizitator tyc

DRL inseamna daytime running lamp http://en.wikipedia.org/wiki/Daytime_running_lamp si mai sant cunoscute si sub denumirea de daylight cand sant in exteriorul farului - deci este acelasi lucru (lumini de zi ,cu luminile de pozitie teoretic nu se circula ,sant numai pt a semnaliza pozitia dar practic practic e plina tara de locuitori cu carnet de conducere ).

Unele sorcove din faruri sant din fabricatie ,OEM ,asa ca nu ai ce sa le reprosezi .Asa a venit ...masina.

Asta e ideea ,ledul nu il introduci in far ,numai lumina emisa de acesta trece prin gaura si ... . Sursa ideala pt asa aplicatie e o rezistenta ,eventual una de tipul asta : http://www.tme.eu/ro/Document/526457e54 ... wr_0r1.pdf ;cu ceva de genul asta ai impuscat 15 iepuri odata - o montezi pe sasiu usor si sigur ,nu se incalzeste ,etc.

Raspunsul ordonat dupa interesul fata de Daylaight/pozitie/DRL sau orice alte chesti pt 'conserve' (pardon ,masini ) e 0 ,adica nu ar trebui sa fie si daca pe tine nu te intereseaza anumite chestii inseamna ca acesta e ultimul meu raspuns . Oricum ,tot Samisug se pronunta ,sant slabe ... .

Multumesc pt intelegere . :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări