Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hp 625 problema sunet

alexutu

Postări Recomandate

am ascultat prin statie , cand am scos cablul nu mai merge pe difuzorul lui . aveti idee ce poate are, am incercat prin setari, merge pe casti, sau amplificare dar nu mai merge pe difuzorul lui, ce poate sa aiba?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexutu

5

• riderinblack

1

• porscheg

1

• ddd3d

1

Top autori în acest subiect

Prima data schimbata mufa. Desi ca decuplarea se face digital se poate sa fie contactul care comuta finalul de pe difuzor pe casti. Daca nu merge dupa schimbarea mufei atunci este finalul audio ars.

Link spre comentariu

si eu banuiesc mufa, patesc urm fenomen, am instalat ultimul driver de pe site si imi apar in bara 2 volume unul pt casti si unul pt difuzor , ideea e ca cel pe difuzor arata ca functioneaza, difuzorul nu se aude, daca apas in timpul asta pe volumul de casti si apas incontinuu, apare sunetul pe laptop, deci se aude, cum nu mai ,,clicaiesc "pe casti nu se mai aude.sa fie mufa oare?

Link spre comentariu

sau pur si simplu nu este legat boxa interioara (am patit deja de 2 ori, si de mai multe ori sa fie mufa de la boxa distrusa), dar oricum va fii vizibil cand se va desface laptopul pentru verificarea/schimbarea mufei jack.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am gasit o rezolvare partiala a problemei dupa ce am citit pe niste situri germane, am instalat noul driver.intrat in control panel-hardware and sound-idt control audio panel-recording-setat headphoneRTC. SI merge sunetu insa nu se mai aude in casti , daca treci in speakers se aud iar castile ok. ciudat , nu e f satisfacatoare rezolvarea totusi merge , pana una alta, aveti vreo alta idee?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

revin cu ceva completari , problema a fost mufa audio, din cate am banuit nu mai facea decuplarea in timp ce se scotea jack-ul audio, am inlocuit modulul audio si acum functioneaza in parametrii normali, deci pt cei ce mai intampina probleme de gen la mine asa a functionat. succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări