Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa alimentare EADP-43AF

Vizitator flueras

Postări Recomandate

Vizitator flueras

Buna searaAm o problema cu sursa de la un display Philips. Tensiunile de iesire ar trebuie sa fie 12 V respectiv 5V. Eu am 12 V si o teniune care variaza intre 3.8 si 4.3. Am masurat cam tot ce era de masurat:diode,tranzistor... Nu sunt condensatori umflati. Daca a mai avut cineva d'aface cu aceasta sursa de monitor si ar putea sa ma ajute...Am atasat si schema electrica.

post-17297-139829606983_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neculavasile

3

• iuliantv

1

• laur_12

1

• lole

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 7 luni mai târziu...
Vizitator bluebear
:rade: si eu tot azi am reparat unul la fel. Dupa ce am schimbat toti conzii ca erau umflati tot nu mergea. Sincer nu l-as fi verificat si pe cel de 450V pt ca nu dadea semne si nici nu aveam un capacimetru pe langa mine.Acum e ok !Bafta !
Link spre comentariu
  • 7 ani mai târziu...

Salut prieteni,

Va rog sa imi spuneti ce valoare au rezistorii de la 3803 si 3804, i-am descoperit arsi, dar nu pot sa imi dau seama codul culorilor sunt foarte mici.

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Acum 7 ore, lole a spus:

Salut prieteni,

Va rog sa imi spuneti ce valoare au rezistorii de la 3803 si 3804, i-am descoperit arsi, dar nu pot sa imi dau seama codul culorilor sunt foarte mici.

Multumesc anticipat.

pai e mai sus schema .sau nu apar in schema?

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 16 ore, lole a spus:

Salut prieteni,

Multumesc anticipat.

Din ce aparat? Fiindcă pe schema de mai sus la o privire fugitiva rezistente le sunt notate 31xx.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări